İnci’den Altın Ürünlerde Perşembe Sürprizleri!

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci’den Altın Ürünlerde Perşembe Sürprizleri!

Tarihler: 03 Nisan 2014 Perşembe ~ 03 Haziran 2014 Salı

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2014 ~ Haz 3, 2014

İnci Deri, geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı yeni sezon ürünlerinde sürpriz avantajlar sunuyor. Yeni sezonda satışa sunulan ürünler arasından seçilecek İnci Deri ürünleri her Perşembe yenilenerek %50 indirim fırsatı ile İnci Mağazalarında satışa sunuluyor. Her Perşembe farklı ürünlerin indirime gireceği kampanyayı yakalamak için ilk Perşembe; 3 Nisan...

İnci Deri 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu Macera Dolu Bir Yazı Müjdeliyor
“Macera” ana temasıyla hareketli ve rengarenk bir yazın kapılarını aralayan koleksiyon “Mavi Yolculuk”, “Cennet Bahçesi” ve “Astral Seyahat” isimli 3 farklı temadan oluştu. Öne çıkan ve tüm yaza damgasını vuracak parçalar ise platform babetler oldu.

Erkekler Bu Yaz “İnci” ile Daha Rahat
İnci’nin erkek koleksiyonunda ise olabildiğince hafif ve yumuşak parçalardan oluşan casual ve sneaker ürünler, pastel tonun hakim olduğu süet ve nubuk ayakkabılar yer aldı. Ana renklerin eskitilerek ara renklere dönüştürüldüğü ve böylelikle renk yelpazesinin genişletildiği koleksiyonda; zıtların ahengi siyah-beyaz kombinasyonu da varlığını sürdürdü. Kırmızı, saks mavi, beyaz ve yeşil gibi zıt renklerdeki tabanlarla tamamlanan ayakkabılara, sıcak yaz günlerinde mavi, bordo ve krem rengi espadriller ve farklı tonlarda sandaletler eşlik etti. Yaz gecelerinin vazgeçilmezi makosenlerde farklı blok renkler ağırlığını hissettirdi.

www.incideri.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT