Instagram Fotoğrafları Her Yerde!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Instagram Fotoğrafları Her Yerde!

Tarihler: 13 Temmuz 2015 Pazartesi ~ 13 Eylül 2015 Pazar

Firma: Instafonik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2015 ~ Eyl 13, 2015

Instafonik, Instagram Fotoğraflarınızı Basmaya Geliyor

Instagram fotoğrafları canlanıyor. Instafonik.com ile Instagram hesabınızda biriktirdiğiniz fotoğraflara hayat katabilir ve onları çeşitli ürünlere dönüştürebilir ve sevdiklerinize anlamlı hediyeler verebilirsiniz.

Günümüzün en popüler uygulaması ve 150 milyondan fazla kullanıcısıyla hayatımızın önemli bir parçası olan Instagram ile birlikte fotoğraf çekmek herkes için bir tutku haline geldi. Instagram’da paylaştığımız yüzlerce fotoğraf, biz onlara dokunamadığımız için sosyal medya ile sınırlı kalıyor. Büyük heveslerle çekip üzerinde şık filtreler uyguladığımız fotoğraflarımızı sergilediğimiz tek yerin dijital ortam olması haksızlık değil mi? Şimdi Instagram fotoğraflarını canlandırmanın ve onlarla özel hediyeler yaratmanın çok kolay bir yolu var. Instafonik.com sizi Instagram’a dokunmaya davet ediyor.

Instafonik, Instagram’da çekip filtrelediğiniz fotoğrafları kaliteli baskı teknikleriyle basıp farklı dekoratif ürünlere dönüştürüyor. Onlarla ister albüm yapın, ister duvarlara yapıştırın, isterseniz de arkadaşınıza, sevgilinize hediye edin. Paha biçilemez anılarınızla oluşturacağınız Instafonik’lerle ona küçük sürprizler yapın.

Instafonik ile Instagram fotoğraflarınız gerçek Polaroid ölçülerinden uyarlanmış Retrofonik kartlara, kare kartlara, tamamen geri dönüştürülmüş kağıtlardan üretilen petek panelli panolara yani ‘Gofret’lere dönüştürebilirsiniz. Instafonik Gofretler, her yerde görmeye alıştığınız kanvas tablolara çok daha şık ve stil sahibi bir alternatif. Ya da isterseniz yine Instagram fotoğraflarınızla posterler, yastıklar, rozetler ve magnetler de hazırlayabilirsiniz... Instafonik farklı hediyeleri tercih edenler için çok keyifli bir alternatif.

Instafonik nasıl kullanılır?

Kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken Instafonik.com’un ürün oluşturma modülündeki yönlendirmeleri sayesinde Instagram fotoğraflarınızı kolayca istediğiniz bir ürüne dönüştürebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Instagram kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapmak ve seçtiğiniz fotoğraflarınızı detaylı ürün şablonlarının üzerinde görmek. Siparişinizi oluşturup ödeme adımını da tamamladıktan sonra ürünlerinizin hazırlanıp adresinize ulaşması 3 ile 7 iş günü alıyor.

Eğer siz de kimsede göremeyeceğiniz farklı ürünlerden hoşlanıyor ve sevdiklerinizi mutlu etmenin daha özel yollarını arıyorsanız Instafonik.com’u çok seveceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT