Isana Q10 Cildinizi Onarmaya ve Tüm Cilt Hasarlarını Onarmaya Geldi.

Isana Q10 Cildinizi Onarmaya ve Tüm Cilt Hasarlarını Onarmaya Geldi.

Alışveriş Alışveriş Rehberi Isana Q10 Cildinizi Onarmaya ve Tüm Cilt Hasarlarını Onarmaya Geldi.

Tarihler: 21 Mart 2018 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Rossmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2018 ~ May 21, 2018

Koenzim Q10, vücudunuzdaki hücreleri hasara karşı koruyan bir antioksidan. Cilt içindeki koenzim Q10 düzeyi çocukluktan yetişkinliğe yükseliyor, 20 ila 30 yaşlarında zirve yapıyor ve daha sonra yaşla birlikte azalıyor. Cildi özellikle ultraviyole A ışığının neden olduğu hasarlar, stres, çevresel şartlara karşı koruyan enzim, Isana Q10 serisiyle cildinizi koruyucu bir film gibi kaplıyor ve yenilenmiş, genç bir cildin anahtarını sunuyor.

Tamamen Vegan ve doğal içeriklerle

Isana Q10 Kırışıklık önleyici gündüz kremi ile cilt, içeriğindeki Q10 ve E vitamini ile serbest radikallere karşı korunuyor, UV etkilerine karşı durarak taze, esnek bir görünüme kavuşuyor. Tüm seri gibi cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanan ve tamamen Vegan olan serinin radarınıza almanız gereken bir başka ürünü de Sıkılaştırıcı Göz Kremi. Isana Q10 & Corneosticker DS içeren ürün, düzenli kullanımda içeriğindeki aktif maddeler ile göz çevrenizi adeta tekrar yapılandırıyor.

Yumuşak ve köpüksü dokusuyla öne çıkan Boyun ve Dekolte kremi, hızlı bakım sağlayan ve anti-age kompleksi içeren Q10 maskesi, yeni aktif bileşen Corneosticker DS cildinizin üst yüzeyini doğal lipitlerle onaran Gece Kremi serinin birlikte kullanılması önerilen ürünleri.

Gençliğe geri dönüş adımları

Cilt yapısını yenilenmiş, yumuşak ve daha parlak görünüme hızlı bir şekilde kavuşturan Lifting Serum ile dünyada milyonlarca kadının hit ürünü haline gelen Q10’li konstantre ampulleri de Isana Q10 serisiyle birlikte raflarda yerini alanlar arasında. Alg ekstraktları, hyaluronik asit ve kolajen sentezini destekleyen ve 7 günlük kür halinde uygulanan ampuller Isana ile tanışmanın hayatınızı da değiştireceğinin göstergeleri.

Kırışık oluşumunu engellemek için ise Isana Q10 Kırışık oluşumunu önleyici bakım ampulleri 25 yaş ve üzeri kullanımda öne çıkıyor. Vitamin, mineral, esansiyel yağlar ile zengin Acai Üzümü özü içeren ürün, biyosakkarit ve bitkisel gliserin ile besliyor, kafein ile yorgun görünümü yok ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT