İstanbul İmza Koleksiyonu’nun En Yeni Üyesi: İstanbul Home Perfume

İstanbul İmza Koleksiyonu’nun En Yeni Üyesi: İstanbul Home Perfume

Alışveriş Alışveriş Rehberi İstanbul İmza Koleksiyonu’nun En Yeni Üyesi: İstanbul Home Perfume

Tarihler: 19 Ekim 2021 Salı ~ 19 Aralık 2021 Pazar

Firma: Atelier Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2021 ~ Ara 19, 2021

Atelier Rebul’ün çok sevilen İmza Koleksiyonlarından İstanbul, bu tarihi şehrin gizemli ve mistik kokularını artık ev parfümüyle de yaşam alanlarınıza taşıyor. İstanbul’un gizli kalmış kokularından ilham alan Atelier Rebul’ün İstanbul İmza Koleksiyonu’nun en yeni üyesi, İstanbul’un tüm zengin renklerini yansıtıyor ve sizi gizemli bir serüvene davet ediyor.

Bir asrı aşan koku uzmanlığıyla, doğduğu şehir İstanbul’dan ilham alarak yarattığı İstanbul İmza Koleksiyonu ile Atelier Rebul, çubuklu oda kokusu, mum, kolonya, banyo ve bakım ürünleri ile birçok yaşam alanına dokunuyor. Atelier Rebul, çok sevilen koleksiyonuna bir yeni ürün daha ekliyor ve yeni ev parfümü ile bu tarihi şehrin gizli kalmış kokularını evlerinize taşıyor.

İlhamını Mısır Çarşısı’ndaki baharatlardan alan, İstanbul Home Perfume bergamotun ışıltılı notaları ile açılırken, tarçın, karanfil ve safranın lüks, sıcak baharat notaları ile ihtişamlı ve gizemli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Çarpıcı kalp notası, baştan çıkarıcı çiçek kokuları menekşe, yasemin ve siyah orkide ile harmanlanmış olup; alt notalar ise vanilya, amber ve miskin derin kokularıyla birleşiyor. Sedir Ağacı, paçuli ve sofistike odunsu sandal ağacı notaları, baştan çıkarıcı Oud ile birleşerek kalıcı bir iz bırakıyor.

Evinizi İstanbul’un gizli kalmış kokularıyla saracak İstanbul Home Perfume’ü daha yoğun bir etki için perde ve yastıklara sıkarak kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT