İstanbul Modern Mağaza ile Evinizin Duvarlarına Sanat Katın!

İstanbul Modern Mağaza ile Evinizin Duvarlarına Sanat Katın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi İstanbul Modern Mağaza ile Evinizin Duvarlarına Sanat Katın!

Tarihler: 18 Ekim 2020 Pazar ~ 18 Aralık 2020 Cuma

Firma: İstanbul Modern

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2020 ~ Ara 18, 2020

İstanbul Modern Mağaza, müze koleksiyonundaki yapıtların özel baskı ve edisyonlarını sanatseverlerle buluşturuyor. Yurtiçi ve yurtdışında pek çok özel koleksiyon ve müzede yapıtları bulunan Horasan’ın ünik çalışmalarının yanı sıra, İstanbul Modern koleksiyonundaki 8 sanatçının 17 yapıtından oluşan Fine Art baskı seçkisi de 50’şer edisyonla, İstanbul Modern Mağaza’da çerçeveli ve sertifikalı olarak sunuluyor Ali Alışır, Bedri Baykam, Ebru Uygun, Horasan, İpek Duben, Merih Akoğul, Seçkin Pirim ve Ziya Tacir’in yapıtlarının yer aldığı İstanbul Modern Edisyon Koleksiyonu, Türkiye’de bir müze çatısı altında ilk defa olmak üzere, her biri yalnızca 50’şer adetle sınırlı olarak üretiliyor.

Horasan’dan özel seçki
Yurtiçi ve yurtdışında pek çok özel koleksiyon ve müzede yapıtları bulunan Horasan’ın dijital olarak ürettiği ünik fine art baskıları da çerçeveli ve sertifikalı olarak İstanbul Modern Mağaza’da sanatseverlerle buluşuyor.

Özel baskı ve edisyonlar, İstanbul Modern müze ve sanal mağaza başta olmak üzere e-ticaret satış kanallarından da temin edilebiliyor.

www.istanbulmodernmagaza.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT