İtalyan Misis, Türkiye'de Caprissima Mağazalarında!

Alışveriş Alışveriş Rehberi İtalyan Misis, Türkiye'de Caprissima Mağazalarında!

Tarihler: 29 Haziran 2012 Cuma ~ 29 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Caprissima

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2012 ~ Ağu 29, 2012

Nişantaşı Reasürans Çarşısı ve Alaçatı'nın yeni butiği “Caprissima”, İtalya’nın orijinal takı tasarım atölyelerinden derlenmiş eşsiz bir takı koleksiyonunu ayağınıza getiriyor! Birbirinden yaratıcı ve benzersiz tasarımlarda küpeler, kolyeler, bilezikler ve yüzükler Caprissima’da bir araya geldi. Caprissima'da 10'a yakın farklı İtalyan takı tasarım markası bılunuyor. Bunlardan biri de Kate Perry, Rihanna, Bai Ling, Anna Montana,Kimora Lee Simmons, Miley Cyrus gibi isimlerin de tercihi olan “Misis”!

“Caprissima” adını ve ruhunu Güney İtalya sahilinin en büyüleyici yerlerinden biri olan Capri adasından alıyor. 1950’li yıllarda Sofia Loren, Greta Garbo ve Audrey Hepburn gibi yıldızların gözde yazlık adresi olan Capri adasının ışıltılı, görkemli verengarenk dünyasını yansıtan birbirinden değişik takılar Nişantaşı ve Alaçatı’nın yeni butiği “Caprissima”’da! İtalya'nın en seçkin ve orijinal takı tasarım atölyelerinden derlenmiş heyecan verici, özgün ve sıra dışı kostüm takılarından oluşan bir koleksiyona ev sahipliği yapan Caprissima’da başka yerde bulamayacağınız, özenle seçilmiş bir takı dünyası sizi bekliyor! Yarı değerli ve doğal taşlar kullanılarak, farklı metodlarla yapılmış tamamı el işi takılar arasından stilinize uygun, kıyafetlerinizi tamamlayacak, hatta bazen önüne bile geçecek modeller bulabilirsiniz! Spor ya da şık her tarza ve zevke uygun, takan kişinin stiline stil katacak takılar sizin için Caprissima’da bir araya geldi.

İşte Caprissima’da ilkbahar-yaz koleksiyonu için bir araya gelmiş İtalyan takı ve aksesuar tasarım markaları:

Katy Perry, Rihanna, Bai Ling, Kimora Lee Simmons gibi pek çok ünlünün de tercihi olan “Misis”adeta sanat eseri gibi sıra dışı takılardan oluşuyor; 1975’te Floransa çıkışlı marka “Angela Caputi”, farklı renkler, malzemeler ve dokuları bir araya getiren kostüm takılarıyla göz dolduruyor. Angela Caputi’nin el yapımı takıları New York’un ünlü sanat müzesi Metropolitan Museum of Art da dahil olmak üzere birçok müze ve sanat platformunda da sergilenmişti; Caprissima’nın bir başka markası da özgün bir teknik olan püskürtme metoduyla yaratılmış el yapımı takılarıyla Daniela de Marchi. Tasarımcı Daniela de Marchi, Milano’daki European Institute of Design’dan mezun olduktan sonra usta Giorgio Vigna’nın atölyesi de dahil olmak üzere Milano’da pek çok atölyede çalışmalarını sürdürdü, arkasından kendi markasını yarattı. Mercan, dal, meyve gibi daha pek çok doğal nesneden etkilenerek tasarladığı takılar nefes kesici; Amlé, Caprissima’nın en gösterişli takı markalarından biri. El yapımı küpeler, çarpıcı kolyeler, bilezikler ve aksesuarlardan oluşan koleksiyonun ana malzemesi renkli boynuz. Amlé’nin yaratıcısı Maria Angelucci. Antika ve değerli malzemelere merakı olan Angelucci, şık bir takıda kullanılabilecek değişik malzemeleri keşfetmek için sıkça sehayat ediyor;

Capri Watch & Co’nun koleksiyonu ; çok şık bir takı gibi de kullanabileceğiniz ışıltılı saatlerden oluşuyor. Capri adasının renkli dünyasını yansıtan rengarenk Murano camlarıyla bezenmiş, İtalyan el işçiliğiyle tasarlanmış saatler bu yaz şıklığınıza stil de katacak! 1964 yılında Capri adasının en şık caddelerinden biri olan Via Camerelle’de ilk mağazası açılan Capri Watch & Co, bugün 50 yıl aşkın bir aile şirket olarak büyümeye devam ediyor; Caprissima’nın bu sezonda yer alan diğer takı tasarım markaları ise Milor Italy, Regina Cora Bijou, Lip plus ve 1970 Napoli orijinli By Simon.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT