İtalyan Modasının Türkiye’deki Aynası

İtalyan Modasının Türkiye’deki Aynası

Alışveriş Alışveriş Rehberi İtalyan Modasının Türkiye’deki Aynası

Tarihler: 12 Mart 2018 Pazartesi ~ 12 Mayıs 2018 Cumartesi

Firma: Mocassini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2018 ~ May 12, 2018

Mocassini’de yer alan markalar ile İlkbahar - Yaz trendleri podyumlardan gardıroplarınıza taşınıyor. Mocassini’de; güneşin yüzünü gösterdiği, ruhumuzun ısındığı bu günlerde sezon renkleri; toprak tonları, fildişi, indie kırmızı, yeşil ve doğadan gelen toprak tonlarının sarsıcı vurgusu ile metalik tonların muhteşem uyumuna şahitlik ediyor.

Mocassini’de yer alan markalar; İlkbahar - Yaz koleksiyonu ile her kadının stilini tamamlayacağı ve mükemmel görünümü yakalayabileceği düz, spor ve topuklu ayakkabı seçenekleri sunuyor.

Dünyanın en ünlü markalarını moda tutkunlarıyla buluşturan Mocassini mağazalarında; Philipp Plein, Valentino, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Alberto Guardiani, Loriblu, Giuseppe Zanotti ve Stella McCartney gibi İtalya’nın önde gelen bir çok markası yer alıyor.

Mocassini; her sezon olduğu gibi bu sezon da, moda haftalarında trendleri belirleyen dünyaca ünlü markaları meraklıları ile buluşturuyor.

Mocassini’de yer alan İtalyan markalarına www.mocassini.com.tr adresinden, Zorlu, Armada ve Antalya Rixos Land of Legends mağazalarından ulaşabilirisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT