İyi Tatlı SEK Quark

İyi Tatlı SEK Quark

Tarihler: 26 Temmuz 2016 Salı ~ 26 Eylül 2016 Pazartesi

Firma: SEK

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 26, 2016 ~ Eyl 26, 2016

Sağlıklı atıştırmalık kategorisine yepyeni bir ürünle giriş yapan SEK, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “İyi Tatlı” SEK Quark’ı tüketicilerinin beğenisine sundu. Sağlığa ve Türk damak tadına değer katan, yüksek teknoloji kullanarak kaliteli ve lezzetli ürünleriyle sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunan SEK’in yeni ürünü SEK Quark, bol sütten gelen yüksek protein ve meyve parçacıklarıyla hem çok sağlıklı, hem de çok lezzetli. SEK Quark, çilekli, yaban mersinli, elma-tarçınlı ve armutlu olmak üzere dört farklı lezzet alternatifi sunuyor. İçerdiği yüksek protein sayesinde uzun süreli tokluk hissi sağlayan ve kas gelişimini de destekleyen SEK Quark, sağlıklı beslenen ve lezzetten ödün vermeyenler için çok uygun bir tatlı seçeneği. Uygun kalori içeriğiyle gün içerisinde tatlı yemek isteyenler için harika bir ara öğün olan SEK Quark, içine eklenecek tahıl gevreğiyle ana öğün olarak da tüketilebiliyor.

Dilara Koçak: “SEK Quark uygun kalori ve yüksek protein içeriğiyle ara ürünler için uygun” Sağlıklı beslenmede en çok aranan besinin protein olduğuna dikkat çeken Dilara Koçak: “SEK Quark, yüksek proteine sahip, kalsiyum açısından zengin, gerçek meyve parçacıkları ve bol süt ile zengin içeriğe sahip bir ürün. SEK Quark, uygun kalori ve yüksek protein içeriğiyle ara öğünler için uygun bir alternatif sunuyor. 1 kutu SEK Ouark, sütten gelen proteiniyle yetişkinlerin günlük protein ihtiyacının yaklaşık %15’ini karşılıyor. Ara öğünlerde SEK Quark tüketimi protein ihtiyacını desteklemenin yanı sıra günlük kalsiyum ihtiyacının %20’sini de karşılayarak kemik ve diş sağlığına da katkıda bulunuyor” dedi.

Düşük yağ oranı ile kalori kontrollü beslenenler için de ideal bir seçenek sunan “İyi Tatlı” SEK Quark ile artık herkes tatlı yemekte özgür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT