Janna’dan Baba Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Janna’dan Baba Hediye Seçenekleri

Tarihler: 15 Haziran 2012 Cuma ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Janna

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2012 ~ Haz 17, 2012

Janna Diamond’dan Geleneksel, Modern Tüm Babalara Özel…

Türkiye’nin köklü mücevher markası Janna Diamond, her yaştan baba için hazırladığı birbirinden şık hediye seçenekleri ile işinizi kolaylaştırıyor. Farklı tarzlarda tasarladığı kol düğmesi, bileklik, kravat iğnesi, tespih ve yüzüklerle erkek takılarında trend belirleyen Janna’nın, renkli taşlı, beyaz-sarı altın seçenekleri, babanızın hayatında sizden hatıralar bırakıyor.

Yarım asırlık tecrübenin takıya yansıması Janna Diamond, kadın ve erkek mücevherleri modasına yön veren benzersiz ürünleri ile fark yaratıyor. Zengin ürün çeşitliliği ile dikkat çeken Janna Diamond’ın erkek grubunda yer alan kol düğmesi, bileklik, kravat iğnesi, tespih ve yüzük seçenekleri, Babalar Günü için en kıymetli hediye alternatifleri oluşturuyor. Farklı tarz ve zevkteki babaların hayatında kalıcı iz bırakan hatıralar, Janna’nın Erenköy, Kadıköy, Nautilus ve Cevahir mağazalarında, geleneksel ve modern yorumlara sahip aksesuarlar olarak karşınıza çıkıyor.…

www.janna.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT