Japon Devi Miniso Günlük Hayata Sihir Katıyor

Japon Devi Miniso Günlük Hayata Sihir Katıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Japon Devi Miniso Günlük Hayata Sihir Katıyor

Tarihler: 14 Mart 2018 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Miniso

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2018 ~ May 14, 2018

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’deki 1. yaşını kutlayan inovatif Japon markası MINISO; aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstile farklı kategorilerde sürekli yenilenen 6 bini aşkın ürünüyle büyümeye devam ediyor. Minimal ürünleriyle günlük hayatı kolaylaştıran Japon devinin mağaza sayısı dünyada 2600’ü geçerken Türkiye’ 27’yı buldu. MINISO, yepyeni vegan kozmetik serisinin yanı sıra ünlü İtalyan kozmetik firması Intercos’la birlikte hazırladığı MINI PONI serisiyle göz dolduruyor.

Minimal, yaratıcı ve eğlenceli tasarımları kaliteyle buluşturarak ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunan MINISO’nun ürün grupları her hafta yenileniyor. Mini çantalar, şapkalar, hayvan motifli boyun ve şekerleme yastıkları, burçlara özel parfümler ve günlük ihtiyaçlara cevap veren yaratıcı ürünleriyle MINISO, özgün tarzıyla ayrışıyor. Miniso, yaratıcı ve inovatif binlerce ürünüyle İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, ve Antalya’da toplamda 27 mağazada ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye’de çok sevilen marka, 2018 yılı içinde toplam 45 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Kaliteyi ulaşılabilir fiyata sunan MINISO’nun tedarikçileri arasında lüks markalarla çalışan İsviçreli esans şirketi Givaudan’ın yanı sıra İtalyan Intercos, Alman Zwilling ve Diaoyutai Eyalet Misafirhanesinin tek sofra tedarikçisi olan Jiacheng Group bulunuyor.

Beyazlatıcı/Leke Giderici losyon, krem ve serum seti; güllü, lavantalı ve küre çiçeği seçenekleri ile içinde gerçek çiçek bulunan nemlendirici tonikler, aloe vera ve lavantalı nemlendirici ürünler, el yapımı sabunlar MINISO’nun zengin cilt bakım ürün grubunun en yeni üyeleri.

Aseton taşımaya son verdiren MINISO’nun soyulabilen ojeleri Miniso’nun en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Oje sürmeyi ve çıkartmayı zahmetsiz kılan ürün tırnakları yıpratmadığı gibi günün farklı saatlerinde, farklı renklerde gezmenize imkan tanıyor.

MINI PONI makyaj serisi, MINISO ve İtalyan Intercos işbirliğiyle üretildi. Bu seri ten, dudak ve göz makyajı da dahil olmak üzere 3 kategoride toplam 37 üründen oluşmaktadır. Mevcut renk trendlerini takip ederek hazırlanan seride kapatıcı etkinin yanı sıra nemlendirme özelliğinin de artırılmasına odaklanıldı. Diğer MINISO ürünlerinde olduğu gibi yüksek kaliteli MINI PONI serisi ulaşılabilir fiyatlarla MINISO mağazalarında yer alıyor.

Hem ürünleri hem de ambalaj tasarımlarıyla dikkat çeken MINI PONI serisinin en iddialı ürünü: MAGIC CANDY LIPSTICK. Dudağın PH seviyesine göre pembe, kırmızı ve turuncu gibi renkler alan dudak balsamı, dudak parlatıcısı ve rujun mükemmel bir birleşimi olan ürünün her rengi de farklı kokuyor. Shea butter ile formülize edilen ruj üstelik gıda sınıfında organik yapıda. Gün boyunca renk değiştiren ruj her an taze kalmak isteyenlerin en çok sevdiği ürün olmuş durumda.

Aralık ayında görücüye çıkan MINISO’nun İtalyan kozmetik devi Intercos grup ile ortak çalışması MINI PONI serisinin yanı sıra Almanya’da üretilen vegan kozmetik ürünlerini de önümüzdeki bahar aylarında piyasada olacak. Doğal yağlarla zenginleştirilen ve yüksek konsantrasyonda vitamin içeren bu yeni vegan kozmetik serisi hayvansal kökenli madde ve paraben içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve yüzde 100 Alman üretimi olacak olan bu seri şimdiden merak uyandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT