Jimmy Choo’dan Elmas Parlaklığında Bir Parfüm

Alışveriş Alışveriş Rehberi Jimmy Choo’dan Elmas Parlaklığında Bir Parfüm

Tarihler: 14 Şubat 2013 Perşembe ~ 14 Nisan 2013 Pazar

Firma: Jimmy Choo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2013 ~ Nis 14, 2013

Moda dünyasının ünlü markası Jimmy Choo, ikinci parfümü FLASH’ı sadece Sephora Mağazaları’nda satışa sunuyor. Adeta elmasların parlaklığını yansıtan parfüm, narin kadın ruhuna dokunuyor…

Parfümün Hikayesi
Beklenti, Coşku, Heyecan…
Jimmy Choo’nun yeni parfümü, çılgın bir geceye hazırlanırken duyulan heyecanı yansıtıyor. Jimmy Choo'nun Sanat Yönetmenleri Sandra Choi ve Simon Holloway Flash’ı tasarlarken duygulardan yola çıktıklarını belirtiyor. Jimmy Choo’nun ikinci parfümü olan FLASH, kadınların ayağına seksi bir çift ayakkabı giydiğinde hissettiği haz ve adrenalin duygusunu somutlaştırıyor. Parfüm tamamen çiçeklerden ilham alıyor ve beyaz çiçeklerin etrafında yaratılan çiçeksi bir koku olarak öne çıkıyor. Hem duygusal hem de ilham verici olan koku, bir geceye hazırlanırken hissedilen coşku ve heyecanı uyandırıyor. Koku odadaki en güzel kadın olmanın getirdiği kendine güven ve adrenalin duygusunun verdiği saf hedonizm anını yakalıyor. Lüks şişesi içinde parlayan parfüm, paparazzilerin patlayan flaşları arasındaki kentli ve çekici bir kadın hedefliyor.

Parfüm
Flash heyecan verici, kışkırtıcı ve şehvetli bir karaktere sahip beyaz çiçeklerden oluşuyor. Flash’ın yaratıcısı parfüm sanatçısı Christine Nagel, parfümü kentli ve kendine güvenen Jimmy Choo kadını için yarattığını söylüyor. New York, Londra ve Paris sokaklarında yankılanan topuklu ayakkabıların sesinden ilham alan parfüm, tazeleyici ve parıldayan bir başlangıç için üst notalarda pembe biber ve çilek içeriyor. Egzotik beyaz çiçeklerle kombin edilmiş orta notalarda yer alan yasemin ve zambak, sümbülteber ile zenginleştiriliyor. Beyaz ve toz halindeki odunsu dip notalar hem baştan çıkarıcı, hem şehvetli, hem de kalıcı bir iz bırakıyor. Oldukça feminen bir içeriğe sahip olan Jimmy Choo, duygusal bir baz ile tamamlanıyor. İçeriğindeki beyaz odun kadınsılığı tamamlarken, yumuşaklığından da bir şey kaybetmiyor.

Koku piramidi
Üst notalar: Pembe biber, çilek
Orta notalar: Sümbülteber, yasemin, beyaz zambak
Dip notalar: Beyaz odun

Şişe
Parfümün kadınlar için ayakkabı ve çanta gibi bir aksesuar olduğunu söyleyen Sandra Choi, kadınların heyecan duyacağı bir aksesuar yaratmak üzere şişeyi tasarladıklarını belirtiyor. Şişe ilhamını 1970’lerin modernist abajurlarından alıyor. Polimer ve metal ile kombin edilen parfüm, kristalin berraklığı ve parlaklığına referans veriliyor. Dizaynında ışık oyunlarına odaklanıp, ışıltılı ve hipnotize edici bir efekt yaratan parfüm, mimari çizgileri ve üç yönlü kristalleriyle işleme görünümü veriyor. Şişedeki kristal yansımalar, sofistike metal bir bant ile süslenerek kapakta lüks bir görünümün altını çiziyor. Şişenin rengi, büyüleyici ve heyecan verici etki vermek adına gece kulüplerinin ve paparazzi flaşlarının ultraviyole ışıklarından ilham alıyor. Parfümün ışıltılı paketi bir elmas gibi parlıyor. Ürün ışıkla temas ettiğinde binlerce flash patlamışçasına parlıyor.

Fiyat: 100 ML: 249TL
60 ML: 179TL
40 ML: 125TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT