Jival’den Gelinlere Pırlanta İhtişamı, Gelinlere Pırlanta Yakışır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Jival’den Gelinlere Pırlanta İhtişamı, Gelinlere Pırlanta Yakışır

Tarihler: 25 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 25 Eylül 2012 Salı

Firma: Jival

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2012 ~ Eyl 25, 2012

Jival, aşkın ve sonsuz birlikteliğin en güzel simgesi birbirinden şık ve ışıl ışıl parlayan pırlanta setleri gelinlerin beğenisine sunuyor…

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte düğünler de başladı. Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival, gelin adaylarını bu en özel günlerinde de yalnız bırakmıyor. İlkbahar ve yaz aylarında düğün hazırlığı içinde olan gelinler için Jival; beyaz altın ve pırlantadan oluşan eşsiz bir koleksiyon hazırlayarak, gelinlerin şıklığını tamamlamaya hazırlanıyor. Jival; kadınların ve özellikle gelin adaylarının en çok tercih ettiği pırlanta ile beyaz altını birleştirdiği koleksiyonuyla gelinlere sadeliği ve ihtişamı bir arada sunuyor.

Jival tasarım ekibinin dünya moda trendleri doğrultusunda hazırladığı pırlanta modeller arasında her gelinliğe uygun, şık ve göz alıcı tasarımlar bulunuyor. Gelinlerin boyunlarını süsleyecek zarif gerdanlıklar, her zevke hitap eden gösterişli küpe ve bilekliklerden oluşan pırlanta seçenekleriyle Jival, evlenecek çiftlerin düğünlerine ışıltı katmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT