Jival’den Yaz Aylarına Özel, Işıl Işıl Yepyeni Bir Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Jival’den Yaz Aylarına Özel, Işıl Işıl Yepyeni Bir Koleksiyon

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 04 Eylül 2012 Salı

Firma: Jival

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Eyl 4, 2012

Renklerin büyüsü pırlantayla birleşti!

Jival; denizin ışıltısını, yazın en canlı renkleri turkuaz, sarı, mor renklerdeki taşları beyaz altın ve pırlantayla tamamlayarak tasarladığı yeni koleksiyonu “Renklerin Büyüsü” ile bu yaz kadınların tek tercihi olacak.

Sıcak yaz ayları pırlantanın havasını da ısıtıyor. Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival, yaz renklerini pırlantayla buluşturduğu yeni koleksiyonu “Renklerin Büyüsü” ile sıcak yaz günlerini ışıldatıyor. Jival tasarım ekibinin ametist, aytaşı, blue topaz ve sitrin taşlarını kullanarak tasarladığı koleksiyonda renklerin muhteşem uyumu adeta göz kamaştırıyor.

Denizin büyüleyici turkuazı, güneşin sıcaklığını yansıtan sarıyı ve begonvil çiçeklerinin morunu taşıyan taşları beyaz altın ve pırlantalarla bütünleştirdiği yeni koleksiyonunda Jival, sadeliği ve şıklığı bir arada sunuyor.

Jival tasarım ekibinin dünya moda trendleri doğrultusunda hazırladığı yaza özel yeni koleksiyonunda renkli, ışıltılı ve göz alıcı tasarımlar bulunuyor. Jival, yaz akşamlarında kadınların boyunlarını süsleyen zarif gerdanlıklar, yazın sıcacık renklerini buluşturan rengârenk yüzükler, bileklik ve küpe seçenekleriyle kadınların şıklığına şıklık katmaya devam ediyor.

Ürün fiyatları:

Pudra küpe - 1210 dolar
Mor küpe – 1880 dolar
Turkuaz yüzük – 1385 dolar
Bal yüzük – 4075 dolar
Renkli bileklik – 1690 dolar
Turkuaz kolye – 1270 dolar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT