Junior ile 23 Nisan'da Renklere Yolculuk

Junior ile 23 Nisan'da Renklere Yolculuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Junior ile 23 Nisan'da Renklere Yolculuk

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Haz 18, 2018

İlhamını doğanın tüm renklerinden alan Lumberjack Junior 2018 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu, 23 Nisan’da da çocuklar için rahatlığı ve modayı bir arada sunuyor. Çocukların günlük aktivitelerine uygun olarak oldukça hafif üretilen ayakkabılar modern görünümlerinin yanı sıra konforlu oluşlarıyla çocukların ayaklarını rahat ettirirken, annelerin de gönlünde taht kuruyor.

Sokak trend’lerini yeniden yorumlayarak hazırladığı koleksiyon ile Lumberjack Junior, çocuk modasına eğlenceli bir yorum katıyor. Pembe, mavi, sarı, füme, turuncu ve yeşil alternatifleriyle, tüm minikleri 23 Nisan’da doğanın renklerine doğru keyifli ve konforlu bir yolculuğa çıkarıyor. Lumberjack Junior’un zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek, 23 Nisan’da çocuklara rengârenk ayakkabılar hediye etmek için FLO, In Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT