Kaçırılmayacak Kitap Kampanyası!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kaçırılmayacak Kitap Kampanyası!

Tarihler: 18 Ağustos 2020 Salı ~ 18 Ekim 2020 Pazar

Firma: D&R

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2020 ~ Eki 18, 2020

“Bu yaz başka yaz!” diyen D&R, kaçırılmayacak kitap kampanyasıyla okurların yüzünü güldürüyor. D&R mağazalarını ziyaret edenler, Yediveren, Hayy Kitap, Çınar, Epsilon, Everest, Alfa, Lovely, Karakarga, Kırmızı Kedi, Alakarga, The Roman, The Kitap ve Küsurat Yayınevlerine ait seçili kitaplara 9 TL’ye sahip oluyor!

Kitap kurtları bu yazı mutlu geçiriyor! D&R’ın kitapseverler için hazırladığı kampanya kapsamında, Yediveren, Hayy Kitap, Çınar, Epsilon, Everest, Alfa, Lovely, Karakarga, Kırmızı Kedi, Alakarga, The Roman, The Kitap ve Küsurat Yayınevlerinden çıkan seçili kitaplar, D&R mağazalarında 9 TL’ye sunuluyor!

Burak Aksak’tan Haydar Ergülen’e, Douglas Adams’tan Sean Penn’e, yerli ve yabancı pek çok isim, D&R mağazalarında kitap tutkunlarını bekliyor! D&R, kampanya kapsamında 9 TL’ye alınabilecek kitaplardan bazılarını okurlar için derledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT