Kadınların Kalbini Fetheden Mayo Koleksiyonu

Kadınların Kalbini Fetheden Mayo Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kadınların Kalbini Fetheden Mayo Koleksiyonu

Tarihler: 28 Mayıs 2019 Salı ~ 28 Temmuz 2019 Pazar

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2019 ~ Tem 28, 2019

2015 yılında Nur Karaata tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede kadınların kalbini fetheden Nur Karaata Swimwear, bu sezon itibariyle Boyner’de tutkunlarıyla buluşuyor.

Güncel moda trendlerini takip eden ve bu trendleri en sevilen markaların çatısı altında müşterileriyle buluşturan Boyner son olarak Nur Karaata Swimwear mayo ve bikini koleksiyonunu bünyesine kattı. Nur Karaata Swimwear, sade, şık ve fonksiyonel tasarımları ile dikkat çekiyor. Nur Karaata Swimwear koleksiyonunda sadece Boyner’e özel tasarlanan ürünler de bulunuyor.

Moda severlerin merakla beklediği koleksiyon, İstanbul’da İstinye Park, Emaar Square, Akasya AVM Boyner’de, Ankara’da ise Panora AVM Boyner mağazasında müşterilerle buluşuyor. Boyner.com.tr’de de satışa sunulan Nur Karaata Swimwear bu yaz sahillere damga vuracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT