Kaft’tan Typo Koleksiyonuna 3 Yeni Tasarım

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kaft’tan Typo Koleksiyonuna 3 Yeni Tasarım

Tarihler: 25 Temmuz 2014 Cuma ~ 25 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Kaft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2014 ~ Eyl 25, 2014

Fark yaratan tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken KAFT, TYPO adlı koleksiyonuna 3 yeni tasarım ekledi.

Yazılı tişört giymeyi tercih edenlerin kendilerini ifade eden sözleri üzerinde taşımasına aracılık eden TYPO koleksiyonu, tipografik çalışmaları estetik ile bir araya getiriyor. TYPO koleksiyonunun Open, TV is a Drug ve Calculator isimlerini taşıyan 3 yeni tasarımı, modern hayatın alışkanlıklarından esinleniyor.

Yaratıcı, özgün ve içinde anlam taşıyan KAFT t-shirt’leri, farklı renklerde ve “emprime” baskı tekniği ile 1. sınıf %100 pamuklu ve yıkamalı penyeden üretiliyor. Ayrıca yıkama sonrasında dijital baskıya oranla çok daha uzun ömürlü olan KAFT ürünlerinin baskılarında kullanılan boya içeriğinde de insan sağlığına zararlı her hangi bir madde bulunmuyor.

TYPO koleksiyonunun yepyeni Open, TV is a Drug ve Calculator tasarımlarına sahip olmak isteyenler www.kaft.com adresinden ücretsiz kargo ve 30 gün iade garantisiyle güvenli bir şekilde sipariş verebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT