Kahverenginin Ilımlı Havası

Kahverenginin Ilımlı Havası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kahverenginin Ilımlı Havası

Tarihler: 13 Kasım 2019 Çarşamba ~ 13 Ocak 2020 Pazartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2019 ~ Oca 13, 2020

Cacharel Sonbahar/Kış 2019-20 Koleksiyonu, kişisel stil uyarlamalarına uygun harmonik bir yaklaşım sunuyor. Kahverenginin yarattığı ılımlı havayı bej, haki, gri ve siyahla bir araya getiriyor.

Doğal taş desenlerinden ilham alan Cacharel koleksiyonu, mermer deseninden esinlenilmiş exclusive gömlek ile sanatsal tasarım anlayışını modaya uyguluyor. Hayatın içindeki ayrıntıları desen tasarımına entegre eden Cacharel, kahverengi trikonun tekerlek izlerini andıran deseni için şehir temasından yola çıkıyor. Kahverengi ile uyumlu çeşitli renklere balıksırtı deseni uyguluyor; flanel gömlekleri farklı kombin yaklaşımları için fırsat yaratıyor. Daha sportif bir görünüm isteyenler yaka düğmeli olarak tasarlanan gömlekleri tek başına giyebiliyor; klasik stile yaklaşmak isteyenler ise ince kravatlar ile tamamlayacakları gömlekleri, Cacharel ceketler veya Mix&Match takım elbiseler ile bir arada kullanabiliyor.

Kahverenginin en çok yakıştığı kumaş türlerinden olan deri, Cacharel tarafından birçok farklı üründe kullanılıyor. Hafif ve kullanışlı olan Cacharel deri ceket, modern fit yapısı ile güncel trendlere uyum sağlıyor. Cacharel deri çantalar da hem bilgisayar çantası olarak işlev görüyor, hem de kısa hafta sonu gezilerinde kurtarıcı oluyor. Cüzdan ve çanta tasarımlarında kroko baskı kullanan Cacharel, bununla uyumlu olacak şekilde ayakkabılarda süet deri ve kroko birlikteliğinden faydalanıyor. Kum rengi Cacharel eldiven tamamlayıcı bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT