Kalabalık Bahçelere Fonksiyonel Çözüm

Kalabalık Bahçelere Fonksiyonel Çözüm

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalabalık Bahçelere Fonksiyonel Çözüm

Tarihler: 28 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: L’unica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2018 ~ Tem 28, 2018

Açık havanın keyfine keyif katan L’unica, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Fynn ve Lake yemek sandalyeleri ile bahçe tutkunlarının geniş aile ve arkadaş gruplarını ağırlarken en büyük yardımcısı oluyor. İç içe geçebilen yapısıyla fonksiyonelliği bahçelere taşıyan Fynn ve Lake yemek sandalyeleri, sade ve şık tasarımının yanı sıra farklı model ve renk seçenekleriyle her tarza cevap veriyor.

Dış mekanların şıklık ve konfor elçisi L‘unica, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda sunduğu yeni tasarımları Fynn ve Lake yemek sandalyeleri ile fonksiyonel bahçelere imza atıyor. İç içe geçebilme özelliğine sahip olan Fynn ve Lake yemek sandalyeleri, bahçe tutkunlarının kalabalık misafirlerini ağırlarken en büyük yardımcısı oluyor. Alüminyum ve kumaşın sade ama bir o kadar şık kombinasyonuyla her mekana uyum sağlayan Fynn ve Lake yemek sandalyeleri, açık havada geçirilecek geniş aile ve arkadaş yemeklerinin, sabah kahvaltılarının ve masa başından kalkılamayan uzun sohbetlerin en yakın şahidi olmaya aday.

Kollu, kolsuz ve bar sandalyesi seçeneklerinin yanı sıra vizon, siyah ve antrasit renk alternatifleriyle farklı tarzlara uyum sağlayan Fynn ve Lake yemek sandalyelerine, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT