Kalabalık Davet Sofralarının En Özel Misafiri

Kalabalık Davet Sofralarının En Özel Misafiri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalabalık Davet Sofralarının En Özel Misafiri

Tarihler: 10 Nisan 2017 Pazartesi ~ 10 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Loda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2017 ~ Haz 10, 2017

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

En özel anlarınız, size eşlik edenlerle tamamlanır.
Geçmişi milyonlarca yıla dayanan mermer, doğanın bize sunduğu en kıymetli hediyelerden biri. Geçmişle gelecek arasındaki tüm yaşanmışlıkların en yakın şahitlerinden olan mermer, günümüz dekorasyon trendlerinin en şık tamamlayıcısı oluyor.

Mermer ve ahşabın asaletini göz alıcı bir tasarımla buluşturan Loda Mobilya, davet sofralarınıza eşlik edecek bir yemek odası takımıyla tercihini özgün tasarımlardan yana olanlar için cesur bir seçenek sunuyor.

Zarif çizgileri ile göz dolduran Form Yemek Odası; yemek masası, konsol, dresuar, 6 adet sandalye, orta ve yan sehpadan oluşuyor. Freze ceviz kaplaması ve klapası mermer çekmecesi ile farklı görünüme sahip yemek odası, yaşam alanlarına modern bir kimlik katıyor. Açık kısmı lake olan konsol, depolama alanıyla da oldukça fonksiyonel.

Unutmayın, eviniz sizin en özel adresinizdir. Onu bu kadar özel kılansa, en güzel anlarınıza eşlik edenlerdir. Bırakın Form Yemek Odası size eşlik etsin, siz sadece güzel anların tadını çıkarın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT