Kalbi Birlikte Atanlar Bu Bayramda LC Waikiki’de Buluşuyor

Kalbi Birlikte Atanlar Bu Bayramda LC Waikiki’de Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalbi Birlikte Atanlar Bu Bayramda LC Waikiki’de Buluşuyor

Tarihler: 29 Mart 2023 Çarşamba ~ 29 Haziran 2023 Perşembe

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2023 ~ Haz 29, 2023

LC Waikiki, bu bayramda, hayal ettiği bayramlıklara kavuşmak ve hediyelerle bayram heyecanını paylaşmak isteyenlerin buluşma noktası oluyor. Ramazan Bayramı Koleksiyonunda yer alan birbirinden özel parçalar, paylaşmanın değerini hissettiriyor.

LC Waikiki, bu bayram, hayal ettiği bayramlıklara kavuşmak isteyenler kadar, kalbinde herkese yer olanlar için de hediye alternatifleri sunuyor. Ramazan Bayramı Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden özel parçalar baharın gelişini de müjdeliyor.

LC Waikiki Ramazan Bayramı Koleksiyonu, çeşitli renk ve desendeki takımlar ile çocukların hayallerindeki bayramlıkları gerçeğe dönüştürüyor. Kız çocukları için şık elbiseler; erkek çocuklar için papyonlu gömlekler, askılı pantolonlar minikleri bayrama hazırlıyor. Her yaşa ve tarza hitap eden LC Waikiki, kadın ve erkek koleksiyonlarında ise sezon trendlerini yansıtıyor. Koleksiyonda canlı renkler ve desenler öne çıkıyor. Kadınlar için bahar renklerini yansıtan gömlek ve ceketler dikkat çekerken, polo yakalı tişörtlerden vazgeçmeyen erkekler için de alternatifler yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT