Kalbinizin Anahtarını Hediye Edin...

Kalbinizin Anahtarını Hediye Edin...

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalbinizin Anahtarını Hediye Edin...

Tarihler: 23 Kasım 2015 Pazartesi ~ 23 Ocak 2016 Cumartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2015 ~ Oca 23, 2016

Kalbinin anahtarını sevdiği kadına sunmak isteyen romantik aşıkların seçimi Favori, kilitli kalplerin kapısını açmaya hazırlanıyor.

Sevgilinize ve eşinize hem zarif hem de değerli bir armağan vermeyi düşünüyorsanız, hislerinizi anlatmak ve iletmek için Favori çok bir özel kolye ucu tasarladı. Her kadının günlük yaşantısında kullandığı aksesuarlardan olan kolye uçları hediye seçerken de gözden kaçırılmaması gereken bir alternatif.

Yeni yıl yaklaşırken henüz hediye seçimini yapmamış erkekler bereketli bir yıl dilekleriyle beraber kalplerinin anahtarlarını bir kez daha sevdiği kadına Favori Nar Anahtar Kolye ile verebilirler.

Her zevke uygun, şık ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, seçkin kadrosu tarafından elde özenle işlenen ürünlerinin tamamı Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretiyor.

AB ve TSE standartlarına uygun üretilen Favori ürünleri, ömür boyu ayar ve kalite garantisiyle satılıyor. Size en yakın Favori mağazasının yerini öğrenmek için www.favori.com.tr web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Anahtar Nar Kolye: 475 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT