Kalebodur’dan Doğal Ahşabın Kusursuz Yansıması: Antique Wood

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalebodur’dan Doğal Ahşabın Kusursuz Yansıması: Antique Wood

Tarihler: 01 Ekim 2014 Çarşamba ~ 01 Aralık 2014 Pazartesi

Firma: Kalebodur

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2014 ~ Ara 1, 2014

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor.

Öyle bir porselen karo düşünün ki titizlikle hazırlanmış ve fırçalanmış ahşap dokulu yüzeyi, özenle seçilmiş 3 rengiyle kusursuz doğal görünümü sağlasın ve yıllar sonra bile görünümünü ve dayanıklılığını hiç kaybetmesin.

Kalebodur tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran Antique Wood serisiyle, ahşap tipolojili porselen karoda en muhteşem ürünü sunuyor. Antique Wood serisi, 30x120, 20x120, 12x120 cm ebatları ve 3 farklı rengiyle zengin görünüm varyasyonları sağlıyor.

Doğal ahşabın renk ve dokusunu hissettiren Antique Wood serisi, ahşabın sahip olamayacağı dayanıklılığı, seramiğin uzun ömürlü yapısıyla yaşam alanlarına taşıyor. Kolay temizlenebilen bir yapıya sahip olan seri, şık ve modern çözümler arayan tüketici ve profesyonellere hitap ediyor.“

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT