Kalın Tabanlar, Rahat Adımlar!

Kalın Tabanlar, Rahat Adımlar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalın Tabanlar, Rahat Adımlar!

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2018 ~ May 13, 2018

Moda dünyasına hızlı bir giriş yapan kalın tabanlı sneaker’lar, FLO’nun İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yerini aldı. Genel giyim alışkanlıklarına farklı bir boyut getiren kalın taban sneaker’lar, günlük kombinlere hareket katıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilkbahar ve yaz aylarının trendi sneaker modelleri, havaların yavaş yavaş ısınmaya başlamasıyla gardıroplardaki yerini almaya başladı. FLO’nun sneaker koleksiyonunda yer alan kalın tabanlı ayakkabılar, boyları uzatırken kadınların tarzlarını modernleştiriyor ve rahat bir kullanım sağlıyor.

FLO Kalın Tabanlı Sneaker Koleksiyonu, mavi, gri, siyah, taba ve bordonun yanı sıra pudra rengi, haki ve her dönemin vazgeçilmezi beyaz gibi renklerle öne çıkıyor. Tabanlarda yer alan çizgi renk detayı ise sneaker’lara farklı bir hava katıyor. Bu yıl modanın bir parçası olan parlak detaylar, FLO’nun sneaker modellerinde yıldız motifi olarak kendini gösteriyor. Günlük yaşamın kurtarıcı ayakkabıları rahat kalın tabanlı sneaker’lar, skinny jean’ler ve uzun pileli eteklerle modern ve şık bir görünüm yaratıyor.

FLO’nun 2018 İlkbahar/Yaz Spor Koleksiyonu’nda yer alan sneaker modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT