Kan Dolaşımını Hızlandıran Akıllı Yatak; Cellini Lovewave

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kan Dolaşımını Hızlandıran Akıllı Yatak; Cellini Lovewave

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 02 Eylül 2012 Pazar

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Eyl 2, 2012

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider markası Cellini, tüm vücuda masaj uygulayarak kan dolaşımını hızlandıran LoveWave yatak modeliyle uyku sırasında bedeni rahatlatıyor.

Barındırdığı hava yastıkları ve vibrasyon sistemiyle tüm vücuda masaj uygulayan LoveWave, kan dolaşımını hızlandırarak hücrelerin beslenmesine, daha sağlıklı bir biyolojik yapının oluşmasına yardımcı olur. Köpüklü malzemesinde bulunan mikro delikler sayesinde terlemenin önüne geçerek vücudun hava almasını sağlar.

Omurganın Şeklini Alabilen Teknolojik Yapı

LoveWave ısıya duyarlı, hafızalı köpüklü malzemesiyle vücudun uyguladığı bütün basıncı dengeleyerek rahat bir uyku keyfi sunuyor. Oluşan baskı alanını esneyerek dağıtan ve yatağın omurganın şeklini almasına yardımcı olan LoveWave vücudun anatomik şekli koruyarak rahatlama sağlıyor.

Bakteri Barındırmaz Hijyenik Kumaş

Küf ve bakteri barındırmaz özelliği sayesinde, yataktan kaynaklanan alerji problemlerine çözüm üreten LoveWave vücudun gerilimini azaltarak uyuşukluğu, hissizliği ve uykusuzluğu önler, horlamayı engeller formdadır.

Her Pozisyona Uyarlanabilen Milimetrik Yapı

Elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası sistemiyle sırt veya ayak kısmı yukarı ve aşağı olarak istenilen açıya ayarlanabilir. Oturuş veya yatış pozisyonunuzu milimetrik olarak ayarlayabilir ve kitap okurken, televizyon seyrederken, ayaklarınızı dinlendirilerek rahatlama sağlanır.

Orjinal Şeklini Kaybetmeyen Dayanıklı Malzeme

Bağımsız olarak hareket edebilen iki ayrı yatak ve bazadan oluşan LoveWave, farklı yatış pozisyonlarına ayarlanabilir. Dinamik malzeme esnekliği ve sertliğini senelerce kaybetmeyen LoveWave deforme olmaz, orijinal şeklini kaybetmez, 242 X 255 X 128 boyutlarında modern tasarımlı çift kişilik şık bir modeldir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT