Kanz’da ‘Etiketin Yarısı’ Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kanz’da ‘Etiketin Yarısı’ Başladı!

Tarihler: 15 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 15 Ekim 2012 Pazartesi

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2012 ~ Eki 15, 2012

Çocuk modasının öncü markası Kanz 0-16 yaş grubu bebek, çocuk ve gençler için hazırladığı 2012 ilkbahar/yaz özel koleksiyonlarında etiketleri yarıya indirdi. 2012’nin trend tasarımları, UV korumalı özel kumaşlarla üretilen t-shirtler, elbiseler, etekler, şortlar ve daha fazlası Kanz ve S&D mağazalarında %50 indirimle sizleri bekliyor.

Kanz ve S&D mağazalarında etiketin yarısı dönemi başladı. 0-16 yaş için modayı yaratan Kanz, S&D, Pampolina, Doll, Steiff, Kathe Kruse gibi birbirinden kaliteli dünya markalarının farklı tasarımları her çocuğa tarzına özel seçenekler sunuyor. Çocuklara rahat hareket etme özgürlüğü sağlayan koleksiyonlar hem kullanışlı hem de sağlıklı olması ile göz dolduruyor. Yaza özel koleksiyonların üretiminde, bebek ve çocuk cildini güneşin zararlı ışınlarından koruyan UV korumalı ve sağlığa zararlı içerik barındırmayan OEKO-TEX 100 sertifikalı kumaşlar kullanılıyor.

Anneler, babalar, hem bütçenizi hem de çocuğunuzu düşünen 2012 ilkbahar/yaz sezonu çocuk tekstil ürünleri %50 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor.

www.facebook.com/kanzturkiye
http://blog.kanz.com.tr
www.kanz.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT