Kanz’dan UV Korumalı Özel Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kanz’dan UV Korumalı Özel Koleksiyon

Tarihler: 28 Mayıs 2014 Çarşamba ~ 28 Temmuz 2014 Pazartesi

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2014 ~ Tem 28, 2014

Çocuk giyiminin öncü markası Kanz’ın Ultraviole korumalı özel kumaşlarla ürettiği giysiler, 80 SPF’ye kadar maksimum koruma sağlayarak çocukları güneşin zararlı ışınlarından koruyor. UV korumalı 0-12 yaş mayolar, bikiniler, t-shirtler, şortlar, etekler, eşofmanlar ve Doll şapkalara sahip olmak için Kanz ve S&D mağazalarına uğramak yeterli. Üstelik şimdi UV korumalı özel ürünlere %50’ye varan indirim avantajı ile ulaşabilirsiniz…

Güneş insanlar için temel bir yaşam kaynağı, ancak son yıllarda artan sıcaklık değerleri ve atmosferdeki deformasyonlar nedeniyle güneşin zararlı ışınlarından yaz kış korunmak gerekiyor. Güneşin zararlı ışınları en çok, henüz cilt yapısı tam olarak gelişmemiş bebek ve çocukları etkiliyor. Bu sebeple anne ve babalar olarak, çocuklarımızı güneş ışığıyla direkt temas ettirmekten kaçınıyoruz.

Sadece gölgede kalmak ya da örtünmek yeterli mi? Ne yazık ki hayır! Yapılan araştırmalar şemsiye altında ya da gölgede sadece 5 SPF koruma olduğunu kanıtlıyor. Bu sebeple çocuklarımız için, içimizin rahat edeceği başka önlemler bulmamız şart. Peki kullandığımız koruma faktörlü kremler tek başına yeterli mi? Onları her gün düzenli ve etkin kullanabiliyor muyuz?

UV korumalı kumaşların etkisi
UV Standartları 801’e göre üretilmiş tekstil ürünleri etkin bir koruma sağlayarak güneşin zararlı ışınlarını en aza indirgiyor ve 80 SPF’ye kadar cildi koruyor. Yapılan araştırmalar UV korumalı kumaşlarla üretilen tekstil ürünlerinin diğerlerine göre farkını kanıtlıyor. İşte sonuçlar:

Kanz ile güneşli günlerin tadını çıkarın
En değerli varlığınızın sağlığı için UV korumalı özel koleksiyonuyla Kanz yanınızda. Yaz aylarında ailecek, gözünüz arkada kalmadan, keyifli günler geçirmek için UV korumalı ürünlere bir göz atmanızı öneririz. Kanz ve S&D mağazalarından temin edebileceğiniz sarı renkli UV etiketi ile sunulan UV korumalı kumaşlarla üretilen ürünleri tercih edin içiniz rahat etsin.

http://www.kanz.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT