Kar Yosunundan Gelen Eşsİz Formül…

Kar Yosunundan Gelen Eşsİz Formül…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kar Yosunundan Gelen Eşsİz Formül…

Tarihler: 08 Ağustos 2021 Pazar ~ 08 Ekim 2021 Cuma

Firma: Atelier Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2021 ~ Eki 8, 2021

Atelier Rebul, eczacılık geleneğinden gelen asırlık tecrübesiyle sağlıklı, genç ve güzel bir cildin anahtarını Snow Algae Gençleştirici Koleksiyonu’yla sunuyor. Ödüllü yaşlanma karşıtı cilt bakım aktifi olan kar yosunu tozu ile yaratılan Atelier Rebul Snow Algae Gençleştirici Koleksiyonu, yaz bakımınızın vazgeçilmezi olmaya aday.

Bu yaz güneşten yorulan yüzünüzü buzun altından gelen eşsiz bir formülle canlandırmaya hazır mısınız? Karla kaplı Alpler ve Kutuplar gibi soğuk iklimlerde yıl boyunca yetişen, sert koşullara dayanıklı kar yosununu, özel bir formül sayesinde cildinizle buluşturan Atelier Rebul Snow Algae Gençleştirici Koleksiyonu size çok iyi gelecek. Koleksiyonda yer alan gençleştirici ve anında sıkılaştırıcı serum, gençleştirici ve yenileyici göz çevresi ve yüz kremi ile daha sağlıklı ve genç bir cilde hazır olun.

Anti-aging’e yeni bir soluk
Snow Algae aktifi, hücresel düzeyde kalori kısıtlamasını taklit ederek yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olur. Bu sayede hücresel savunma, oksidatif stres direnci, hücresel detoksifikasyon ve onarımın gerçekleşmesine yardımcı olur.

Cilt altındaki kolajen üretimi Snow Algae ile aktifleşiyor
Cildin gençliğini koruyan hafif yapıdaki Snow Algae, içerisindeki aktifler sayesinde cildin koruyucu bariyerini güçlendirerek elastikiyetini ve sıkılığını arttırmaya destek oluyor. Bu özel formül, içeriğindeki özel kar yosunu tozu ile cildin koruyucu tabakasını güçlendirirken, cilt altındaki kolajen üretimini aktifleştirmeye de destek oluyor. Formül aynı zamanda, yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltırken daha aydınlık ve canlı bir cilde kavuşmanıza yardım ediyor.

Üstün formülüyle cildi nemlendirirken, cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan, dolgun, aydınlık bir görünüm için kırışıklara karşı savaşan Snow Algae Koleksiyonu, yüksek oranda doğal içerikle geliştirildi. Aynı zamanda mineral yağ ve paraben içermiyor.

Atelier Rebul Snow Algae Gençleştirici Krem (50 ml) Fiyat: 455,00 TL
Atelier Rebul Snow Algae Gençleştirici Serum (15ml) Fiyat: 360,00 TL
Atelier Rebul Snow Algae Anındaki Sıkılaştırıcı Serum (30ml) Fiyat: 360,00 TL
Atelier Rebul Snow Algae Yenileyici Göz Çevresi Krem (15ml) Fiyat:360,00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT