Karaca'da Büyük İndirim

Karaca'da Büyük İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karaca'da Büyük İndirim

Tarihler: 15 Ocak 2019 Salı ~ 15 Mart 2019 Cuma

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2019 ~ Mar 15, 2019

Mutfak, sofra ve ev tekstili sektörünün güçlü lider markası Karaca, 28 Şubat tarihine kadar seçili ürünlerde geçerli %50 ve üzeri indirimle yeni evlenecek çiftleri bekliyor. Karaca, evlilik paketleri başta olmak üzere birçok üründe uyguladığı kampanya dahilinde tartışmasız fiyatlar ile dünya evine girecek çiftleri sevindiriyor.

Karaca ve Karaca Home mağazaları, genç çiftlerin evlerinde trendleri belirlemeye devam ediyor.Yeni yuva kurma hayalini gerçekleştirecek tüm çiftlerin ihtiyaçlarını karşılayacak ve beklentilerine cevap verecek ürün çeşitliliğine sahip olan Karaca ve Karaca Home mağazaları, 28 Şubat tarihine kadar geçerli büyük indirim kampanyasıyla her eve girmeyi hedefliyor.

Ocak ve Şubat ayına özel bir kampanya düzenleyen Karaca; sınırlı sayıda satışa sunulan evlilik paketleri ile yeni evlere şıklık katıyor. İnovatif, pratik ve kullanışlı ürünleriyle insanların yaşamlarına değer katan Karaca,evlilik peketleri içerisinde yer alan granit tencere setleri, yemek takımları, kahvaltı takımları, çatal kaşık ve bıçak setleri ile tüm çiftlerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT