Karaca'dan Müthiş Kampanya

Karaca'dan Müthiş Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karaca'dan Müthiş Kampanya

Tarihler: 21 Haziran 2019 Cuma ~ 21 Ağustos 2019 Çarşamba

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2019 ~ Ağu 21, 2019

Karaca sevdiklerine, kalabalık dost ve akrabalarına yemek hazırlamaktan keyif alanlara müjde veriyor. Karaca, Granitech ve Wood Stone Bio Granit pişirme grubu ürünlerinde 1 alana 1 bedava avantajı sağlıyor.

2 yıl garanti ile sunulan Karaca Granitech ve Wood Stone Bio Granit pişirme grubu ürünleri arasında sahan, tencere, karnıyarık tenceresi, tava, grill, kerp tavası ve sütlük ürünleri yer alıyor. Sapları ısıya karşı dayanıklı olan Karaca Granitech ve Wood Stone Bio Granit ürünleri, çizilmelere karşı dayanıklılığı ile de iddialı… Bulaşık makinasında yıkanabilen Bio Granit serileri yanmaz-yapışmaz özelliği ile de dikkat çekiyor. Leke tutmayan dış yüzeyi sayesinde kolaylıkla yıkanabiliyor, kullanım kolaylığı sayesinde de maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Mutfakta tadı damaklarda kalacak yemekler ortaya çıkarırken en büyük yardımcılarınız olabilecek Granitech ve Wood Stone Bio Granit şimdi 109 TL den başlayan fiyatlarla ve 1 alana 1 bedava avantajı ile Karaca mağazalarında ve www.karaca.com’da sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT