Karaca Home’dan Hem Sevdiklerinize Hem Kendinize Yılbaşı Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karaca Home’dan Hem Sevdiklerinize Hem Kendinize Yılbaşı Hediyesi

Tarihler: 24 Aralık 2012 Pazartesi ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Karaca Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2012 ~ Ara 31, 2012

Yılbaşı coşkusu Karaca Home’un birbirinden şık koleksiyonları ile yatak odalarına taşınıyor. Karaca Home koleksiyonundaki Nanna, Vals Narçiçeği ve Thin serilerindeki takımlar; zarif tasarım ve kırmızının cazibesini bir araya getiriyor. Yılbaşında size ve sevdiklerinize alternatif bir hediye seçeneği sunuyor.

Karaca deneyimini ev tekstiline taşıyan Karaca Home, koleksiyonunda yılbaşı coşkusunu unutmuyor. Kalite ve şıklığı zarafetle buluşturan tasarımlar, yılbaşı gecesini kırmızının cazibesiyle renklendiriyor. Özellikle dokunma duyusunu harekete geçiren ürünler, doğallığın pozitif enerjisini yılbaşında evlere taşıyor. Herkesin kendinden bir şey bulabileceği Karaca Home nevresim takımları yılbaşında alternatif bir hediye seçeneği sunuyor. Yeni yılda hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık tasarımlarıyla Karaca Home mağazalarında sizleri bekliyor.

Karaca Home’un Private Koleksiyonu’nda yer alan Nanna serisi takımlar, yüzde 100 pamuktan üretiliyor ve ipek satenin benzersiz yumuşaklığını yatak odalarına taşıyor. Doğadan ilhamını alan Nanna, doğallığı seçkin bir zevkle yorumlayan tasarımıyla dikkat çekiyor. Nanna’nın çift kişilik çarşaf, volanlı ve nakışlı yastık kılıflarından oluşan şık nevresim takımı ile nakışlı kapitone nevresim, çarşaf ve yastık kılıflarından oluşan complete’i de bulunuyor.

Vals Narçiceği de Karaca Home’un Saten Koleksiyonu’nda yer alıyor. Avrupa’daki baloların şıklığını narçiçeği renginin tutkusuyla buluşturan Vals Narçiçeği takımlar da yüzde 100 pamuktan üretiliyor ve saten dokusuyla dokunuyor. Narçiçeği kırmızısı, saten parlaklığıyla zirveye ulaşıyor. Vals Narçiçeği’nin çift kişilik nevresim takımındaki nevresim ve çarşaf estetik yastık kılıfıyla tamamlanıyor. Uyku setinde ise yorgan, yorgan koruması, çarşaf, yastık kılıfı ve baza eteği yer alıyor.

Karaca Home’un Örgü Battaniye Takımı ve Solid Koleksiyonu’ndaki Thin de modern çizgileriyle yatak odalarına hareket katıyor. Thin, yatak odalarına kırmızı, siyah, beyaz ve grinin muhteşem kombinini getiriyor. Yüzde 100 akrilikten üretilen Thin, tezat renklerin benzersiz uyumunu sergiliyor. Thin’in Solid Nevresim Takımı’nın tek ve çift kişilik seçenekleri bulunuyor. Solid takımlarda nevresim, çarşaf, yastık kılıfları bulunuyor. Thin Örgü Battaniye Takımı’nın da tek ve çift kişilik alternatifleri mevcut. Battaniye takımlarında da örgü battaniye, nevresim, çarşaf ve şıklığı tamamlayan farklı yastık kılıfları yer alıyor.

Ürün Fiyat Bilgileri;

Saten Koleksiyonu - Vals Çiçeği - Çift Kişilik Nevresim Takımı: 179.90 TL
Örgü Battaniye ve Solid Koleksiyonu - Thin Kırmızı Çift Kişilik Örgü Battaniye Takımı: 229.90 TL
Private Koleksiyonu - Nanna Çift Kişilik Nevresim Takımı: 269.90 TL

www.karaca-home.com

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT