Karne Heyecanı Yaşayan Çocuklara Süpriz

Karne Heyecanı Yaşayan Çocuklara Süpriz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karne Heyecanı Yaşayan Çocuklara Süpriz

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, her yıl olduğu gibi bu yıl da miniklerin karne heyecanına ortak oluyor. Çilek, çocuklarına sürprizyapmak isteyenler için karne getiren ailelere yüzde 40’a varan indirim sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, uzun bir ders yılını geride bırakan çocukların ve gençlerin heyecanına çok özel bir kampanyayla cevap veriyor.

Çilek, çocuklarına karne hediyesi olarak, hayallerindeki odayı armağan etmek isteyen anne ve babalar için karne getiren ailelere yüzde 40 varan indirim olanağı sunuyor.

Kız ve erkek çocukların düşlerini gerçeğe dönüştürmek için tasarlanan genç ve çocuk odaları, birbirinden şık ve modern tasarımlarıyla herkesin beğenisini kazanıyor. Çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerine eşlik eden odalar, çocukların hayallerini bir üst skalaya taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT