Kayak Keyfini Doruklarda Yaşamaya Ne Dersiniz?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kayak Keyfini Doruklarda Yaşamaya Ne Dersiniz?

Tarihler: 14 Ocak 2015 Çarşamba ~ 14 Mart 2015 Cumartesi

Firma: F&F

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2015 ~ Mar 14, 2015

F&F’DEN ZİRVEDE OLMAYI SEVEN KAYAK TUTKUNLARINA ÖZEL BİR KOLEKSİYON

İngiltere’nin ünlü moda markası F&F, soğuk havalarda içinizi ısıtacak mont, yelek, pantolon ve eldivenden oluşan harika bir kayak koleksiyonu sunuyor. Hafif ve sıcak tutan yapısı ile ön plana çıkan F&F Kayak koleksiyonu, esnek yapısı sayesiyle tam anlamıyla hareket kabiliyeti sağlıyor.

F&F kayak koleksiyonunda hem kadınlar hem de erkekler için ürünler bulunuyor. Soğuğu engelleyen yün dokular ve hafif polar kumaş detaylara kadar konforunuz için her şey düşünüldüğü bu koleksiyon, zorlu kar koşullarında mücadele etmenize yardımcı olurken şıklık ve özgürlüğü de bir arada sunuyor.

Haydi piste…

Rüzgâr ve su geçirmeyen dayanıklı malzemelerden üretilen eldivenler, sıcak tutan termal dokulu kayak pantolonları ve montlar, kürk detaylı kapüşonlu kapitone yelekler ile karın keyfini doyasıya çıkabilirsiniz.

Siyah, gri, lacivert, beyaz, mor, mavi, bej ve sütlü kahverengiden lila ve pembe, mavi ve açık yeşil tonlardaki renk kombinlerine kadar geniş renk yelpazesine sahip, her zevke uygun şık tasarımlar ile hem harika görünecek hem de bu son derece fonksiyonel ürünlerin konforunu yaşayacaksınız. Tasarımlarındaki farklı renkteki çizgi ve ekose desen detaylarıyla öne çıkan F&F, şıklığın ve sıcaklığın mükemmel karışımını sunuyor.

Siz de bir kayak tutkunuysanız ve zirvede olmayı seviyorsanız F&F ’in bu özel koleksiyonu tam size hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT