Kayakta Lüksün ve Şıklığın Zirvesinde Olun

Kayakta Lüksün ve Şıklığın Zirvesinde Olun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kayakta Lüksün ve Şıklığın Zirvesinde Olun

Tarihler: 14 Ocak 2019 Pazartesi ~ 14 Mart 2019 Perşembe

Firma: Brandroom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2019 ~ Mar 14, 2019

Kış mevsiminin en güzel zamanı olan kayak sezonu açıldı. Birbirinden dikkat çekici, renkli, şık ve rahat ayakkabı, bere, mont ve eldiven ile kayakta stilinizle zirveyi zorlayın!

Dağ tutkunları ve kayak severlere sezonun en hit trendleriyle şıklığın anahtarını sunan Harvey Nichols, Galeries Lafayette ve Brandroom dünyaca ünlü markaların kayak koleksiyonları ile kayak pistlerini podyuma çeviriyor.

Superdry’ın neon kayak koleksiyonu ile bembeyaz pistin en dikkat çekeni, Perfect Moment’ın nostaljik kesim ve eğlenceli desenli tulumlarıyla en konforlu ve en stil sahibi kayak tutkunu olacaksınız. Kayak stilinizi, kış aylarının vazgeçilmezi Ugg botlar, Moncler’in sıcaklık ve şıklık garantili montları, Balenciaga kazaklar, Les Benjamins’in rahat sweatshirtleri, Gucci’nin fark yaratan desenli bereleri ve Yves Salomon’un sıcacık eldivenleri ile tamamlayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT