Kazandıran Kampanya

Kazandıran Kampanya

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Tekzen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ Tem 22, 2018

Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen’de tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Hopililer 10 paracık; 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Hopililer ise 30 paracık kazanıyor.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen düzenlediği kampanyalara bir yenisini ekledi.

17 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Tekzen ’den evlerini yenilemek ve güzelleştirmek isteyen Hopililer, tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişte 10 paracık; 250 TL ve üzeri alışverişte ise 30 paracık kazanacak. Kampanya TekzenKART ile yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

On binlerce ürünü kaliteli ve uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine sunan Tekzen ’de tüketiciler konforlu bahçe mobilyalarından rengarenk çiçeklere, kullanışlı mutfaklardan pratik ev gereçlerine, modern banyolardan ışıl ışıl avizelere kadar aradıkları herşeyi bulabilecek.

Tekzen 57 ilde 134 mağazasıyla evinde büyük yenilikler yapmak isteyen tüketicileri için geniş ürün yelpazesiyle ekonomik ve uygulanabilir çözümler sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT