Kedi Severler Bu Broşa Bayılacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kedi Severler Bu Broşa Bayılacak

Tarihler: 20 Şubat 2013 Çarşamba ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi

Firma: Nihan Atakan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2013 ~ Nis 20, 2013

Nihan Atakan imzalı bu şirin "Kedi Broş" sayesinde onu hep yakanızda taşıyacaksınız. Bu sade ve şık ürün, hayvan sever dostlarınız ve sizin için ideal bir seçim olacak…

Nihan Atakan Hakkında:

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nihan Atakan, İTÜ mimarlık fakültesi endüstri ürünleri tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarından bu yana mücevher tasarımına gönül veren Atakan, 2007 yılından bu yana farklı firmalarda tasarımcı olarak görev alıyor. 2009 yılında İMMİB’in düzenlediği Anadolu Selçuklu konseptli mücevher tasarımı yarışmasında ikincilik ödülü alan Nihan Atakan, 2010 senesinde başladığı Sanat Tarihi yüksek lisans eğitimini, Bizans’ta Kuyumculuk konulu teziyle devam ettiriyor. 2012 yılında atölye projesini hayata geçiren Tasarımcı Nihan Atakan, profesyonel kariyerinde HRD pırlanta eksperliği sertifika programı dahilinde alınan pırlanta eksperliği unvanı sahibi. Nihan Atakan Takı Koleksiyonu, içinde bronz, gümüş, 8 ayar altın, 14 ayar altın, inci ve pırlanta bulunan mücevher ve takılardan oluşuyor.

www.nihanatakan.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT