Kelebek’ten Gençlere Özel Kampanya Genç Odası Sizden, Yatağınız Bizden

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kelebek’ten Gençlere Özel Kampanya Genç Odası Sizden, Yatağınız Bizden

Tarihler: 26 Eylül 2014 Cuma ~ 26 Kasım 2014 Çarşamba

Firma: Kelebek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2014 ~ Kas 26, 2014

Dinamizmi yansıtan çizgilere ve modüler ünitelere sahip ‘yeni nesil genç odaları’ ile gençlere özel yaşam alanları kuran Kelebek; ‘Genç odası sizden yatağınız bizden’ kampanyasıyla, 6 seriden birini tercih eden müşterilerine, 445 TL değerinde MedTheraphy yatak hediye ediyor.

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, aynı zamanda ilk çocuk ve genç odasını üreten marka olarak, gençlerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayan seriler üretmeye devam ediyor. Trendleri belirleyen iddialı koleksiyona sahip olan Kelebek; ürün gamında her zaman özel bir yer tutan genç odalarını, yeni nesil ürünlerle hayata geçiriyor.

Kelebek’in kendine has çizgisi, doğal renklerle odalara yansıyor Yenilik ve tasarım alanındaki gücünü 80 yıllık deneyimle kazanan Kelebek’in kendine has çizgisi, yumuşak ve doğal renklerle genç odalarına da yansıyor. Kelebek, çocuk ve gençlerin bir odadan bekledikleri her şeyi, yenilikçi tasarımlarıyla karşılamayı hedeflerken, fonksiyonel ve modüler üniteleri ile gençlerin hayatını kolaylaştırarak, sektörde fark yaratıyor.

7’den 17’ye, uzun yıllar kullanım kolaylığı
Kelebek, 6 seriden oluşan genç odası koleksiyonunu oluştururken; 7’den 17 yaşına kadar kullanım kolaylığı sunan estetik ve dayanıklı modellerle, her zaman çocuk ve gençlerin ilk tercihi olmayı hedefliyor.

Çocuk ve gençler için özel yaşam alanları yaratan Kelebek, ‘Genç odası sizden, yatağınız bizden’ kampanyası ile gençlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek, bu avantajlı kampanya çerçevesinde 6 seriden birini tercih eden müşterilerine, 445 TL değerindeki MedTheraphy yatak (100x200 cm) hediye ediyor. İşte Kelebek’in hayata geçirdiği yeni nesil genç odaları

Estetik, rahat ve uyumlu
Dinamik ve genç bir tasarıma sahip olan Mixage, birbirleri ile uyumlu renkleri ile göz dolduruyor. Kullanım kolaylığı sunan ve farklı ihtiyaçları destekleyen ünitelerle hayata geçirilen Mixage koleksiyonunda, konforlu olmasının yanı sıra odaklanmayı teşvik eden bir çalışma masası da bulunuyor. Zengin depolama alanlarına sahip Mixage’ın kumaş döşemeli yatak başlığı ise rahatlığı ve estetiği destekliyor. Ayrıca yatağın yerden yüksek olmasından dolayı temizlik kolaylığı sağlanıyor.

Kelebek, genç kızların hayallerini gerçekleştiriyor
Genç kızların hayal dünyasına yakışan bembeyaz zarif tasarımla sunulan Beauty, country tarzında tasarlandı. Country tarzından esinlenen kulplarla birlikte, ince, kibar torna ayaklar da koleksiyona farklılık kazandırıyor. Romantik bir model olan Beauty koleksiyonunda, zarafetten ödün vermeden her türlü ihtiyacı karşılayacak depolama alanları da düşünüldü. Çalışma ünitesi, dolap ve aynanın üzerinde göz yormayan ancak bir o kadar da iddialı duran taç ayrıntıları kullanılmış. Çalışma sandalyesi tamamen takıma özel olarak üretilmiş.

Hem gençler hem de genç kalanlar için
Nigero koleksiyonu, naturel duruşu ile sakin bir yaşam alanı yaratıyor. Gençler ve yalnız yaşayanlar için ideal bir ürün olan Nigero’nun geniş çekmeceli çalışma masası da, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Meşe ve beyaz rengin yarattığı huzur ve estetik, Kelebek’in bu koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Bir bütün halinde tasarlanan baza ve yatak başlığında, uyumu yansıtan bir kumaş detayı tercih ediliyor. Tasarım çizgisini destekleyen kulpların tercih edildiği koleksiyonda, gereksiz diğer tüm ayrıntılardan kaçınıldı. Dolap kapak sayısı ihtiyaca göre artırılabilen Nigero, ulaşılabilir bir fiyatla gençlerin beğenisine sunuluyor.

Sürgülü dolaplarıyla karizmatik ve kullanışlı seri
İnce sarı detaylarla sade şıklığını yansıtan Lidor, hem karizmatik hem kullanışlı. Diğer genç odası modellerinden farklı olarak sürgülü dolap ile satışa sunulan Lidor, ferah ve çekmeceli çalışma masası ile göz yormayan bir fonksiyonellik sağlıyor. Sadelik ve işlevselliği bir arada barındıran takımın sandıklı bazası ürünün fonksiyonelliğini destekliyor.

Genç kızlar için her zaman derli toplu
Pembe ve beyazın buluşmasının iç açıcı renkleri ile hayat bulan Ikorro; farklı depolama alanları, kullanım kolaylığı sağlayan modüler parçaları ile genç kızların odalarını mükemmel yaşam alanlarına dönüştürüyor. Çalışma masasını bütünleyen tekerlekli kesonu ve sandıklı yatağı sayesinde her zaman derli toplu olması amaçlanan bu odada, kızların kendini çok özel hissetmesi sağlanıyor.

Modüler parçalar gençlerin tüm ihtiyacına cevap veriyor
Yeşilin huzur ve enerji veren doğasıyla beyazı buluşturan Ikorro, gençlerin kalbini çalıyor. Çalışma masasını bütünleyen kesonu, farklı ve modüler parçaları ile gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya aday. Ikorro’nun kitaplığında, istenilen yere ve istenilen sayıda kapak monte edilebiliyor. Dinamik tarzı ile dikkat çeken yatak başlığı iki yönlü kullanıma imkan sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT