Kelimelerin Gücü Adına

Kelimelerin Gücü Adına

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kelimelerin Gücü Adına

Tarihler: 14 Ocak 2019 Pazartesi ~ 14 Mart 2019 Perşembe

Firma: Saat & Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2019 ~ Mar 14, 2019

Aşk, Cesaret ve Güç! Versace Kış 2019 sezonunda pozitif mesajlarla tasarlanan V-CIRCLE – MANIFESTO serisi ile özel bir saat koleksiyonuna imza attı.

Pozitif enerjinin gücüne inanan Versace, kayışlarının üzerine büyük harflerle yazılan sözcüklerin aslında düşüncelerimize hükmetmesinden yola çıkarak sıra dışı saat modelleri sunuyor. Sözcükler düşüncelerimizi şekillendirir anlayışıyla saat tasarım dünyasına yepyeni bir soluk getiren Versace, sadece bir saat koleksiyonu değil, aynı zamanda pozitif enerji taşıyan özel bir aksesuar serisi sunuyor.

V-CIRCLE - MANIFESTO serisinin özel detayları arasında ince bezeli, Antik Yunan motifi dikkat çekerken; kadın modellerinde 38mm, erkek modellerinde 42mm kasa çapı ve paslanmaz çelik kasa yer alıyor. Yumuşak deri kayışı ve kayışın çevresinden geçen özel kenarlar farklı desen ve renk tonlarıyla saat severleri büyülüyor. Retro bir görünüm elde etmek isteyenler için ise aynı saat modelini manifestosuz hasır çelik bilezikle birleştirme imkanı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT