Kendi Tarzını Yaratan Babaların Adresi

Kendi Tarzını Yaratan Babaların Adresi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kendi Tarzını Yaratan Babaların Adresi

Tarihler: 17 Mayıs 2022 Salı ~ 17 Ağustos 2022 Çarşamba

Firma: Altınyıldız Classics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2022 ~ Ağu 17, 2022

Altınyıldız Classics tarzıyla dikkat çeken yeni nesil babaların da adresi olmaya devam ediyor. Bu Babalar Günü’nde çok sevdikleri babalarına sürprizler yapmak isteyenleri markanın özenle hazırladığı koleksiyonundan yaz dönemine özel eşsiz parçalar bekliyor.

Güneşin sıcaklığını yansıtan tiril tiril gömlek, pantolon, tshirt ve şortlar sadece yazın gelişini değil, Babalar Günü’nün yaklaştığına da işaret ediyor. Altınyıldız Classics, doğanın tüm canlılığı ve ahengini bir araya getirdiği yaz koleksiyonundaki rahat ve tarz parçalarla yeni nesil babaların tercihi olmayı sürdürüyor.

Babalar Günü’nde babalarına sürpriz yapmak isteyenler aradıklarını Altınyıldız Classics’te bulacaklar. Erkeklerin yaz aylarında dolaplarının kurtarıcısı zamansız parçalar, keten gömlek ve pantolonlar, polo yaka tshirtler, jogger pantolonlar, gömlek ve ceket formunu birleştiren overshirtler ile gofre şortlar koleksiyonun dikkat çekenleri arasında.

Polo yaka tshirtlerin renk çeşitliliği cıvıl cıvıl bir yaza merhaba derken, keten gömlek ve pantolonlar tekneyle mavi koylarda geçecek zamanların habercisi oluyor. Sahil şıklığının gece-gündüz önemli bir parçası gofre şortlar ile overshirtler de rahat ve stil sahibi bir yazın başladığını müjdeliyor.

Altınyıldız Classics’in geniş bir yelpazede sunulan koleksiyonunda yenilikçi, kırışmayan, hafif ve esnek kumaşları ile vücuda tam uyum sağlayan kusursuz formdaki tasarımlar öne çıkıyor. Her yöne esneyen parçalardan oluşan 360 koleksiyonu rahatlık sunarken, ütü istemeyen non-iron gömlekler babalar için pratik hediye öneri arasında yer alıyor. Babalarının bu yazı kendi tarzlarında rahat ve şık geçirmesini isteyenler, Babalar Günü’nde tatlı bir sürpriz için Altınyıldız Classics koleksiyonuna göz atabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT