Kendini Daima Genç Hisseden Babalara Kangaroos

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kendini Daima Genç Hisseden Babalara Kangaroos

Tarihler: 15 Haziran 2012 Cuma ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Kangaroos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2012 ~ Haz 17, 2012

KangaROOS, biricik babasına en güzel hediyeyi vermek isteyenler için renkli, renkli olduğu kadar da rahat mı rahat geniş bir koleksiyon sunuyor.

Günlük yaşamda spor giyimi tercih eden ya da haftasonlarını yürüyüş yaparak, balık tutarak, yeni yerler keşfederek geçirmeyi seven babalar KangaROOS’larını ayaklarından çıkarmayacak…

KangaROOS, griden kahverengiye, siyahtan yeşile kadar geniş renk yelpazesinde hazırlanan rahat, fonksiyonel, cepli modelleriyle yürüyüşü keyifli ve konforlu hale getiriyor. KangaROOS’un sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan ilkbahar-yaz koleksiyonu dinamik tasarımlardan oluşuyor. Babanızın kendini daima hep zinde kalmasını istiyorsanız KangaROOS ideal bir seçim olacak…

Dünyanın ilk cepli ayakkabısı olarak tanınan KangaROOS Türkiye’nin de aralarında olduğu 60’dan fazla ülkede satılıyor. KangaROOS ürünleri tüm Türkiye’de Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında ve Kardium AVM’de açılan Esem Sport mağazasında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT