Kendini Deniz'in İçinde Hisset

Kendini Deniz'in İçinde Hisset

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kendini Deniz'in İçinde Hisset

Tarihler: 17 Ekim 2017 Salı ~ 17 Aralık 2017 Pazar

Firma: İstanbul Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2017 ~ Ara 17, 2017

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olarak 17 bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, doğum gününü kutlayan herkesi bu birbirinden farklı ve iç içe geçmiş büyüleyici dünyaları keşfe davet ediyor. 17 tema ve 1 adet yağmur ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, doğum gününde gelen ziyaretçilerine özel bir kampanya düzenleyerek, girişte yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor.

Türkiye’nin ilk Gentoo soğuk iklim penguenlerine ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, herkesi doğum gününde başka bir yerde kolaylıkla göremeyeceği bu canlıları ziyaret etmeye ve doğum gününü kutlamaya davet ediyor.

Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, kendi türündeki akvaryumlarla kıyaslandığında; gezi güzergâhı, temalandırma, interaktiflik, yağmur ormanı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en yeni akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, ziyaretçilerinin doğum günlerini özel bir kampanya ile kutluyor.

Doğum Gününü Kutlayanlara Gişede Yüzde 25 İndirim

Kampanya ile doğum gününde İstanbul Akvaryum’u ziyaret edenlere, gişelerde yüzde 25 indirim yapılıyor. Sevdiklerine doğum günü sürprizi yapmak isteyenler ya da doğum gününde İstanbul Akvaryum’un büyüleyici dünyasını keşfetmek isteyenler, gişelerde sadece kimliklerini göstererek yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT