Keyifli ve Lezzetli Bir Piknik İçin Gereken Her Şey

Keyifli ve Lezzetli Bir Piknik İçin Gereken Her Şey

Alışveriş Alışveriş Rehberi Keyifli ve Lezzetli Bir Piknik İçin Gereken Her Şey

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Havaların ısınması, ağaçların yeşermesi ve doğada rengârenk çiçeklerin açmasıyla Türkiye’de piknik zamanı geldi çattı. Artık herkes hafta sonları kendini dışarı atacak ve sevdikleriyle birlikte en güzel doğayla buluşma noktalarına koşacak. Tchibo piknikçiler için tüm hazırlıkları yaptı. Taşınabilir katlanan mangaldan piknik çantasına, su geçirmez masa örtüsünden piknik örtüsüne, bardak setlerinden soğutucu sepete kadar keyifli bir piknik için ihtiyaç duyulan her şey Tchibo’nun yeni koleksiyonunda yer alıyor.

Tchibo mağazalarında ve internet mağazasında piknik heyecanı yaşanıyor. Her hafta yeni bir temayla ziyaretçilerinin karşısına çıkan Tchibo, yaz günlerinin gelmesiyle birlikte piknik ve barbekü aksesuarlarından oluşan koleksiyonunu sunmaya başladı. 30 Mayıs itibariyle www.tchibo.com.tr‘de ve tüm Tchibo‘larda keyifli bir piknik için aranan her şeyi bulmak mümkün olacak.

İyi bir piknik veya barbekü partisi için temel ihtiyaç elbette bir mangaldır. Tchibo’nun rahat taşınarak hayatı kolaylaştıran “Taşınabilir Katlanan Mangalı” 179,95 TL fiyatla sunuluyor. Taşıma saplı odun kömürü mangalı kolayca açılıyor. Tekli parçalar mangal gövdesinde saklanabiliyor. Diğer bir önemli unsur olan piknik örtüsünde de Tchibo’nun sunduğu iki seçenek var: Çocuklu ailelerin veya kalabalık arkadaş gruplarının ihtiyaç duyabileceği büyük boy Piknik Örtüsünü 99,95 TL’ye küçük boy Piknik Örtüsünü ise 79,95 TL’ye almak mümkün.

Sıcak yaz günlerinde soğutucu özelliği olan ürünler hayat kurtarıyor. Tchibo’nun Soğutucu Sepeti 99,95 TL’ye, Soğutucu Çantası 89,95 TL’ye, hem daha fonksiyonel bir ürün olan hem de içeriğinde 2 kişilik servis seti bulunan Soğutma Bölmeli Piknik Çantası ise 249,95 TL’ye piknik severlerin beğenisine sunuluyor.

Koleksiyonun diğer ürünleri olan ve paslanmaz çelikten yapılan; Barbekü Servis Seti 99,95 TL, Izgara Spatulası 44,95 TL, Izgara Temizleme Fırçası 49,95 TL, Izgara Maşası ise 49,95 TL. Özellikle akşam saatlerinde yapılan barbekülerde büyük kolaylık sağlayan, su sıçramasına karşı korumalı LED Izgara Işığı 2’li set olarak 79,95 TL fiyatla satılıyor.

Tchibo’nun yeni koleksiyonunda ayrıca pikniklerin sembolü olan Tepsi Fonksiyonlu Sepet (99,95 TL), Servis Sepeti (59,95 TL), Su Geçirmez Masa Örtüsü (79,95 TL), Yiyecek Koruyucu (34,95 TL) ve 6’lı olarak sunulan Bardak Seti (39,95 TL) yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT