Kiğılı’da Yılbaşı Hediyeleriniz Hazır!

Kiğılı’da Yılbaşı Hediyeleriniz Hazır!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kiğılı’da Yılbaşı Hediyeleriniz Hazır!

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Kiğılı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Stil sahibi şehirli erkeğin güçlü, yenilikçi yanını ortaya çıkaran tasarımlarıyla dikkat çeken Kiğılı, şıklığından ödün vermeyen erkekler ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için sezonun son fırsatını sunuyor. Yılbaşı gecesine şıklığıyla damga vuracak Kiğılı erkeğini, sezon ürünlerinde 2.ürüne % 50 indirim avantajı ve hediye paketleri bekliyor.

Şehrin dinamiğini son trend dokunuşlar ve zengin renk tonlarıyla birleştiren koleksiyonuyla, stil sahibi erkeklere yılın son fırsatını sunuyor. Sezon ürünlerinde 2. ürüne %50 indirim avantajı sağlayan Kiğılı, yılbaşı gecesine damga vurmak ve sevdiklerine özel bir yılbaşı hediyesi almak isteyenlere birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Klasik giyinmeyi sevenlere gömlek ve kravat, modayı yakından takip edenler için gömlek ve triko, spor giyinmeyi tercih edenler içinse pantolon ve triko hediye paketleriyle her yaşa, her tarza hediyeler Kiğılı’da sizleri bekliyor.

Geleneksel çizgilerin modern dokunuşlarla kuvvetlendirildiği koleksiyonda, doğal tonlar, yoğun maviler ve zengin kahverengi, bordo tonları ön plana çıkıyor. Grafik dama, geometrik tekrarlı desenler, devetüyü, gri ve lacivertin açıktan koyuya doğru giden renk tonlarıyla; ceketlerden pantolonlara, gömleklerden yeleklere seçkin hediye alternatifleri, sevdiklerini Kiğılı şıklığıyla mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT