KIKO Milano, 20. Yıldönümünü Kapsül Koleksiyonuyla Kutluyor.

KIKO Milano, 20. Yıldönümünü Kapsül Koleksiyonuyla Kutluyor.

Alışveriş Alışveriş Rehberi KIKO Milano, 20. Yıldönümünü Kapsül Koleksiyonuyla Kutluyor.

Tarihler: 30 Ekim 2017 Pazartesi ~ 30 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: KIKO Milano

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2017 ~ Ara 30, 2017

İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano’nun 20. Yıl kutlamaları Into the Dark Kapsül Koleksiyonu ile devam ediyor. Vogue Talents tarafından seçilen ve KIKO MILANO’nun 20. Yılı şerefine geleceğin tasarımcıları ile birlikte oluşturulan 7 kapsül koleksiyonunun sonuncusu olan Into the Dark Koleksiyonu, Au Jour le Jour moda markasının kurucuları Mirko Fontana ve Diego Marquez tarafından tasarlandı.

KIKO Milano’nun yeni kapsül koleksiyonu, şehvetli ve kışkırtıcı, tutkuyla oynayan ve sınırları aşmak için harekete geçiren bir koleksiyon olarak dikkat çekiyor. Parlak ve çarpıcı ürünlere sahip koleksiyonda renkler derin, canlı ve çok fazla pigment içeriyor. Into The Dark Koleksiyonu, kadınsı ve kışkırtıcı bir görünüm için kadife etkili dudak görünümü sağlarken, ürünlerin metalik ve soğuk tonları kışkırtıcı bir güzelliğe sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Mirko Fontana ve Diego Marquez, yalnızca özgün ve rafine edilmiş stilleri ile değil aynı zamanda sofistike ve modern illüstrasyonlar, hayvan baskıları ve seçkin materyallerin kullanımı için bir araya geldi. Koleksiyonlarındaki stil kombinasyonu, markaya benzersiz bir değer katan geçmiş ve birikimleri bir araya getiriyor.

Tasarımcılar ürün paketlerine ek olarak pratik ve renkli bir de makyaj çantası tasarladılar. Bu çanta, Into The Dark ürünleri ile diledikleri yere seyahat etmek isteyenler için şık bir alternatif oluyor.

ÜRÜNLER

Into the Dark Shimmering Face Powder
Yüz, boyun ve dekolte için parlaklaştırıcı toz olan Into the Dark Shimmering Face Powder, koleksiyon fırçasıyla birlikte kullanıldığında hassas bir ışık dokunuşuyla görünümünüzü tamamlar
Fiyat: 65,95 TL

Into the Dark Mascara
Hacim veren ve kıvrıklaştıran Into the Dark maskaranın jet siyah formülü, fiber fırça ile birleşince, çarpıcı hacim verir ve eğri efekti için kirpikleri yüksek hassasiyetle tanımlar.
Fiyat: 37,95 TL

Into the Dark Eye Pencil
Güçlü etki sağlayan, renkli Into the Dark göz kalemi, yumuşak ve kaygan dokusu ile dikkat çekiyor. Uygulanması kolay olan ürün, kirpik çizgilerini yoğun ve eşit bir şekilde belirginleştirmek için kullanılır.
Fiyat: 25,95 TL

Into the Dark Metallic Eyeshadow
Olağanüstü metalik kaplamalı sıvı göz farı, uygulanması kolay olmasıyla dikkat çekiyor. Renkleri anında ortaya çıkaran ve anında profesyonel sonuçların elde edilmesi için son derece kolay uygulanabilir ve karıştırılabilir.
Fiyat: 35,95 TL

Into the Dark Metallic Lip Colour
Metalik kaplamalı sıvı ruj. Yenilikçi, yüksek pigmentli doku dudaklara mükemmel bir şekilde yapışıyor ve çarpıcı bir sıvı metal etkisi yaratıyor.
Fiyat: 35,95 TL

Into the Dark Nail Lacquer
Yoğun pigmentli ve inci yansımalarına sahip bir oje. Dört farklı renkte sunulan formül, optimum kaplama, renk ve son derece metalik bir görünüm sağlar.
Fiyat: 9,95 TL

Into the Dark Face Brush
Yüze toz ürün uygulamak ve kolay karıştırabilmek için yumuşak sentetik elyaflara sahip olmasıyla dikkat çeken Into the Dark yüz fırçasının kompakt kılları, hızlı ve düzgün sonuçlar için son derece kolay ve rahat bir uygulama yapar.
Fiyat: 55,95 TL

Into the Dark Pochette
Au jour le jour tarafından tasarlanan renkli ve çok yönlü vinil efektli çanta; büyük, kullanışlı ve çıkarılabilir askısı ile koleksiyonun ürünlerini yanınızda taşımak için ideal bir seçim oluyor.
Fiyat: 65,95 TL

Into the Dark Black Mask
Siyah arındırıcı soyma maskesi, gözenekleri en aza indirir ve cilt pigmentlerini pürüzsüz ve parlak bırakarak kirleri ve serumu temizlemeye yardımcı olur.
Fiyat: 55,95 TL

Into the Dark Mirror
Into the Dark Kapsül Koleksiyonu, net ve büyütülmüş bir görüntü sağlayan çift aynası ile dikkat çekiyor.
Fiyat: 25,95 TL

Into the Dark Nail Stickers
Orijinal dokunuşa sahip bir manikür için tırnak stickerlarını, ojenin üstüne uygulamanız yeterli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT