Kinetix Yağmur - Çamur Demen Rahatınızı Yaşatıyor

Kinetix Yağmur - Çamur Demen Rahatınızı Yaşatıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kinetix Yağmur - Çamur Demen Rahatınızı Yaşatıyor

Tarihler: 16 Ekim 2017 Pazartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Kinetix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

Rengârenk ve kıpır kıpır bir yaz mevsiminin ardından sonbahara da aynı enerjiyle devam etmek istiyorsanız, Kinetix’in 2017 - 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu mutlaka görmelisiniz!

Hem konforu hem de son trendleri ile ayakkabı dolabımızın yıldızı olacak modellerden oluşan Kinetix Kadın 2017 - 2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu; kahverengi, gri, siyah gibi sonbahar renklerini, canlı renklerin enerjisi ile buluşturuyor. Spor ayakkabıda dünya trendlerini stil sahibi kadınların ayağına taşıyan Kinetix, bu sezon da cool ve sportif kombinlerin vazgeçilmezi olacağa benziyor.

Sporu eğlenceli hale getiren Atletik koleksiyonunda yer alan koşu ayakkabıları,Comfort koleksiyonunda yer alan yürüyüş ayakkabıları; sezonun koyu renklerini, rengârenk bağcık ve çeşitli taban özellikleri ile buluşturuyor. Fuşya, mor, koyu pembe gibi kadınların favorisi olan renkleri, trendy detaylar ile birleştiren Kinetix, son yılların yükselen modası havalı yüksek taban özellikli ayakkabıları ile ayaklarınıza ultra konfor imkânı sunuyor.

Basınç emici ve ayağın şeklini alma özelliğine sahip Comfort Memory Foam Tabanlı modelleri ile gün boyu benzersiz rahatlık sağlayan Kinetix, yeni koleksiyonunda yağmurlu havaları da unutmuyor. Kinetix’in water-resist özelliğe sahip modelleri yağmur-çamur demeden rahatça açık havanın tadını çıkarmanızı sağlıyor! Spor ayakkabıda seçiminiz klasikten yana ise Kinetix’in Casual Koleksiyonu sizin için ideal! Zincir, taş, zımba ve metal toka detaylarıyla dikkat çeken koleksiyon, military ve kürklü botları ile de kışın soğuk günlerinde ayaklarınızı sıcacık tutuyor. Fermuarlı ve dişli tabanlı şık botlar soğuk havalar için sportif kombinleri tamamlayacak nitelikte. Kışın soğuk günlerinde tercih edilen sıcak astar ve tüylü yağmur botları soğuk havaların kurtarıcısı oluyor.

Her gün ve her kombinle uyumlu koleksiyonu ile stil sahibi kadınların kalbini fetheden Kinetix, tekstil ve aksesuar grubu ile de dikkat çekiyor. Günlük ritüelinde hareketli yaşama odaklanan kadınların gardıroplarından eksik etmediği eşofman takımları, polo yaka ve baskılı tişörtler, sportif taytlar, kapüşonlu sweatshirt ve yelekler Kinetix’in tekstil koleksiyonunda çeşitli renk seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Cüzdanlar, rengârenk poşet çantalar, kullanışlı çapraz askılılar ve sırt çantaları ile sıcacık bereler ve eldivenler ise Kinetix’in aksesuar koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında!

Kinetix’in 2017 – 2018 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nu; tüm FLO mağazalarında,www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT