Kırmızı Rengin Çekim Gücünü, Magicform Yılbaşı Koleksiyonu ile Hissedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kırmızı Rengin Çekim Gücünü, Magicform Yılbaşı Koleksiyonu ile Hissedin

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Ara 31, 2012

Magicform, Yılbaşı Koleksiyonunda yer alan kırmızı renk ile tasarladığı ürünler ile stilinize mutluluk ve seksapel katıyor!

Magicform’un Yılbaşı Koleksiyonu gelenekselleşen kırmızı teması ile çarpıcı iç giyim modellerini sunuyor. Yeni yılda şans getirdiğine inanılan kırmızı rengin çekici görünümü hakimiyetindeki tasarımlar, dantel, saten ve tüllerle hayat buluyor.

Yaklaşan yılbaşı gecesi için kusursuz ve büyüleyici imajınızı Magicform’un kırmızı iç çamaşırları ile tamamlayabilir, katılacağınız davette kıyafetinizi daha formlu göstermek için farklı renk ve beden alternatifleri ile hazırlanan yüksek bel külotları ve bodyleri tercih edebilirsiniz.

Yeni yılın sabahında ise içinizdeki kadını şımartmak için, kırmızı baby doll'lar, pijama takımları, gecelik ve sabahlıklar, MAGICFORM mağazalarında sizleri bekliyor!

Magicform ile Şans Dağıtın!

Magicform’un Yılbaşı Hediye Koleksiyonunda yer alan kırmızı külot alternatifleri, polar sabahlıklar, ve pijama takımları ile sevdiklerinizi mutlu edin. Yeni yılda şans getirdiğine inanılan geleneksel kırmızı tonlarına hakim modeller arasında, eğlenceli müzikli külotlar da var.

Yine dönemin vazgeçilmez kırmızı rengi ile hazırlanan Cup Cake, Kalp, Noel Baba Çorabı, Şampanya Kadehi, Telefon Kılıfı ve Top şeklindeki hediye paketleri, mutlu anılara imza atmanızı sağlıyor.

Markanın kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için hazırladığı, kırmızı egemenliğindeki yılbaşı tasarımlarını; Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon ve Ataköy A Plus Alışveriş Merkezleri’ndeki Magicform konsept mağazalarında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde, Türkiye’nin 200’ü aşkın satış noktasında, ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT