Kış Aylarında Arzum Multivit ile Sağlıklı Kalın

Kış Aylarında Arzum Multivit ile Sağlıklı Kalın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Aylarında Arzum Multivit ile Sağlıklı Kalın

Tarihler: 09 Ocak 2018 Salı ~ 09 Mart 2018 Cuma

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2018 ~ Mar 9, 2018

Sağlıklı yiyecek ve içecekler hazırlama konusunda tüketicisinin beğenisini kazanan ürünler geliştiren Arzum, Multivit katı meyve sıkacağı ile soğuyan havalarda ailenizi dinç ve sağlıklı tutmanıza yardımcı oluyor. Sebze ve meyvelerin sularını kolaylıkla sıkmanızı sağlayan ürün, pratik kullanımı ile de vakit kazanmanıza yardımcı olacak.

Arzum Multivit katı meyve sıkacağı, çıkarılabilir posa haznesi ve damlamayı önleyen akıtma ağzı sayesinde temizlik konusunda kolaylık sağlıyor. 1.6 litre kapasiteli çıkarılabilir posa haznesi sayesinde daha fazla sebze ve meyvenin suyunu sıkan Multivit, 0,5 litre kapasiteli sürahisiyle kolay bir şekilde servis edilebiliyor.

Arzum Multivit, içerisindeki patentli çift katmanlı, 120 adet keskin bıçaktan oluşan paslanmaz çelik parçalayıcı süzgeç ile meyve ve sebzeleri iki kademeli olarak parçalıyor. Üstün teknolojisi sayesinde geleneksel katı meyve sıkacaklarına oranla yüzde 20 daha yüksek oranda meyve suyu elde edilmesini sağlayan Arzum Multivit aynı zamanda besin değerleri ve doğal tatları muhafaza ediyor. Multivit katı meyve sıkacağı ile hazırlanan sağlıklı ve leziz içecekler kışın sağlıklı ve zinde kalmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT