Kış Aylarında Sevdiklerinizi Amway İle Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Aylarında Sevdiklerinizi Amway İle Şımartın

Tarihler: 20 Ekim 2015 Salı ~ 20 Aralık 2015 Pazar

Firma: Amway

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2015 ~ Ara 20, 2015

Soğuk kış aylarında sevdiklerinizin içini ısıtacak, özel hediyeler almak istiyorsanız Amway’in 2015 Kış Koleksiyonu’na mutlaka göz atın. 2 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında satışta olacak koleksiyon, özel hissetmek ve hissettirmek isteyenlere cilt ve vücut bakım ürünleri ile seçkin parfümler ve mutfak ürünlerini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

2015 Amway Kış Koleksiyonu sevdiklerinize güzel sürprizler yapmak, evinizi kışa hazırlamak ya da kendiniz için güzel bir hediye sunmak için ideal. 2 Ekim – 31 Aralık tarihleri arasında satışta olacak Kış Koleksiyonu’nda Premium cilt bakım markası ARTISTRY™’den Creme Luxury Set, vücut bakım ürünleri markası Body Series™ G&H ürünleri, seçkin parfümler ve iCook™ Prestijli Aile seti indirimli fiyatlar ve çok özel avantajlarla sizleri bekliyor.

Siz de sevdiklerinizi ve kendinizi şımartmak isterseniz, Kış Koleksiyonu içinde yer alan ARTISTRY Luxury Set gibi heyecan verici kombinasyonlar arasından seçim yapabilir, ARTISTRY Crème LuXury (45 ml), ARTISTRY Crème LuXury Göz Kremi (15 ml) ile birlikte ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Anti-Wrinkle Firming Serum (30 ml) ürününü ücretsiz alabilirsiniz. Cildi besleyen ve nemlendiren cilt sabunu, vücut şampuanı, vücut losyonu çeşitleri ile gliserin ve doğal bal ile zenginleştirilmiş vücut bakım ürünleri markası Body Series G&H ürünlerinde çok özel tasarlanmış sabunluk hediyesi ile birlikte yüzde 5; Wistful No 1 EDP, Wistful For Women EDP, Anticipate Intense EDP, Anticipate EDP gibi seçili parfümlerde yüzde 10 indirim avantajından yararlanabilirsiniz.

Kış Koleksiyonu’nda sunulan bir diğer ürün ise yanmaz yapışmaz özelliği ve göz alan tasarımlarıyla iCook Prestijli Aile Seti. 2 Ekim-31 Aralık tarihlerinde iCook Prestijli Aile Setini yüzde 5 indirimle alarak yanında iCook 6 Parça Servis Seti’ne ücretsiz sahip olabilirsiniz.

www.amway.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT