Kış Aylarında Stil Sahibi Olmak İsteyenlere

Kış Aylarında Stil Sahibi Olmak İsteyenlere

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Aylarında Stil Sahibi Olmak İsteyenlere

Tarihler: 07 Ocak 2019 Pazartesi ~ 07 Mart 2019 Perşembe

Firma: Saat & Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2019 ~ Mar 7, 2019

Amerika’nın sportif markalarından ilk akla gelen Tommy Hilfiger’in, yeni sezonda Hailey Baldwin’i marka elçisi olarak belirlemesi, saat ve takı modellerinde de çarpıcı bir etki yarattı. Konforlu ve rahat görünürken aynı zamanda ufak detaylarla daha şık ve stil sahibi olabileceğinizi kanıtladı.

Kışlık kıyafetlerinizi Tommy Hilfiger’in takı ve saatleriyle kombinleyerek hem sportif hem de şık görünebilirsiniz. Tommy Hilfiger Kış 2019 sezonu kadın saat modelinde; saat 12’de yer alan kırmızı, beyaz ve lacivertten oluşan ikonik logo, mavi kadran, çelik bilezik ve taşlarla süslenmiş pembe altın bezel, feminen etkiyi vurgulularken, sportif şıklığı göz dolduracak.

Erkek saat modelinde ise lacivert kadranı, çelik altın kasa ve kahverengi deri kayışla birleştiren Tommy Hilfiger en sade kıyafetinize bile renk katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT