Kış Gelinlerine Raynass Jewellery’den Aşk Kolyesi Hediye!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Gelinlerine Raynass Jewellery’den Aşk Kolyesi Hediye!

Tarihler: 07 Ekim 2015 Çarşamba ~ 07 Aralık 2015 Pazartesi

Firma: Raynass Jewellery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2015 ~ Ara 7, 2015

Rayna’ss Jewellery “Kış Gelini” konspetli yeni koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Kış Gelini düğün seti alan herkese zümrüt aşk kolyesi de Raynass’dan hediye…

Evlilik töreni ve düğünler, tüm dünyada farklı gelenek ve göreneklerle kutlanıyor olsa da neredeyse tüm kültürlerde son derece kutsal ve önemli etkinlerdir. İki bireyin olgunlaşmaları ve bir aile kurarak topluma dahil olmalarını simgeleyen bu törenler, binlerce yıldan beri insanlık tarihinin değişmez unsurlarından birisi olmuştur. Erkek ve kadın, tüm bireylerin hayatında bu denli önemli olan evlilik törenleri için doğru bir hazırlık yapmak ve mükemmeliyeti yakalamak da son derece önemlidir. Bu bilinçle yola çıkan Rayna’ss Jewellery de, farklı mevsimler için farklı düğün setleri hazırlayarak gelin adayları için tasarımda mükemmeliyeti sunuyor. Rayna’ss’ın “Kış Gelini” konsepti, takı tasarımına yeni bir soluk getiriyor.

1998 yılında İstanbul Kapalıçarşı’da hizmet vermeye başlayan ve son dönemdeki yenilikçi tasarımlarıyla adından çok söz ettiren Rayna’ss Jewellery’nin “Kış Gelini” konsepti, pırlantanın ışıltısını odak noktasına yerleştiriyor.

Gelin adaylarının kendisini birer prenses gibi hissetmesine önem veren ve evlilik töreninde odak noktanın gelinde olmasını sağlayan Rayna’ss, farklı ten rengi, vücut biçimi ve talepler doğrultusunda gelin adayı için en mükemmel seçenekleri sunabiliyor. İstenildiği takdirde kişiye özel tasarım ve kombinasyonları da 1 hafta içinde hazırlayabilen Rayna’ss bu kış evlilik törenlerinde adından çok söz ettirecek!

Konuyla ilgili bilgiler veren Rayna’ss Jewellery Kurucusu ve Genel Müdürü Haco Keleş, düğün setlerine çok önem verdiklerini ve gelinlerin kendilerini en mutlu hissedecekleri takıları tasarlamak için yoğun mesai harcadıklarını ifade ediyor. Haco Keleş, “Evlilik töreni son derece kutsal ve özel bir etkinlik ve Rayna’ss olarak biz de gelinlerimizin tüm beklentilerini ve isteklerini karşılamak için çaba sarf ediyoruz. Gelinliğin tarzına ve gelinin arzusuna göre sade ince tasarımlar ya da bol taşlı görkemli takılar dizayn edebiliyoruz. Tasarımlarımızda yer alan pırlantanın eşsiz zarafetini ile gelinlerimiz adeta asaletin ve zarafetin sembolü haline gelecek” diyor ve ekliyor:

“Klasik pırlanta ve tek taş veya 5 taşlı setlerden tutun da, gelinimizin isteğine göre boyun bölgesini ve gelinlik dekoltelerini ihtişamıyla dolduran çok güzel zümrüt ve yakut modellerimiz mevcut. Kişiye göre yani boyun yapısına, göğüs yapısına veya gelinlik modeline göre gelimlerimizin güzelliğine güzellik katan modeller önerebiliyoruz. Yine tüm tasarımlarımızda olduğu gibi düğün tasarımlarımızda da duyguyu ön plana çıkartmayı hedeflediğimiz için gelinimizin bu son derece önemli seremonide enerjik mi, zarif mi, masum mu görünmek istediğine bakarak özel setler tasarlayabiliyoruz. Kişiye özel setler 1 hafta içinde tasarım ve üretim süreçlerinden geçip hazır hale getirilebiliyor. Hem tasarım hem de üretimi biz gerçekleştirdiğimiz için, bütçeleri de yormayan ve 4.000 TL’den başlayan fiyatlarla çok özel gelin setleri sunabiliyoruz.”

Geline bir hediye de Raynass Jewellery’den
Rayna’ss Jewellery, evlilik törenlerinin kutsallığına ve önemine inandığı için sunduğu birbirinden özel setlerin yanında küçük sürprizler de yapıyor. Rayna’ss Jewellery’den düğün seti alan her gelin adayına sadakatin temsili olan Zümrüt taşından yapılmış “Aşk Kolyesi” hediye ediliyor. Ayrıca düğün setlerinde kredi kartlı ödemeleri için taksit seçenekleri ya da nakit ödemelerde farklı avantajlar sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT